kawasaki_good_times_tour2




K Inveltu se sjelo 200 motorkářů na strojích BMW, aby tradičně zahájili sezonu

I tento rok zahájili milovníci motorek značky BMW sezónu v pražském Inveltu. Přes 200 majitelů motocyklů BMW přilákal pražský sraz, který následně pokračoval spanilou jízdou na polygon v Mostě. Zaplněné parkoviště před jedním z největších showroomů motocyklů BMW u nás nabízelo nádherný pohled na stroje, které se právem řadí mezi ty nejlepší ve svém segmentu.

Sraz v sobotu 27. dubna zahájil společně s generálním ředitelem BMW Invelt Pavlem Baštářem moderátor a herec Vlasta Korec. On sám je nadšený dobrodruh a milovník strojů BMW. Účastníky během akce čekal rozmanitý program: již od 9:00 hodin měli možnost si prohlédnout očekávané novinky BMW Motorrad pro rok 2019, vyzkoušet výrobek Glo s technologií zahřívání tabáku, vyslechnout novinky v oblasti pojištění od Modul Servis a pro všechny bylo nachystáno bohaté občerstvení. Kolem 11:30 vyrazila pod vedením Moto klubu BMW Czech Republic spanilá jízda motocyklů BMW do Mostu. Na polygonu v Mostě čekala motorkáře kompletní řada motorek BMW k otestování, včetně novinek BMW F 850 GS a BMW R 1250 GS, která se stala absolutním vítězem letošní ankety Motocykl roku. Účastníci si vyzkoušeli různé dovednostní disciplíny, program byl také obohacen o možnost testovacích a odpočinkových jízd s vozy MINI. Pokud během akce někdo nestihl dostatečně vyzkoušet širokou nabídku BMW Motorrad, nabídl Invelt v neděli v pražském autosalonu jedinečnou příležitost otestovat kompletní modelovou řadu čítající 18 modelů.

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • BMW invelt

    Společnost invelt patří k nejstarším partnerům BMW v České republice a na trhu působí 30 let. V současnosti se BMW invelt řadí mezi evropské špičky, co do kvality poskytovaných služeb, tak i co do velikosti prodejní plochy.



TOPlist