kawasaki_good_times_tour2




Jízda distingovaných gentlemanů už tuto neděli

Distinguished gentleman´s ride - celosvětová akce na podporu boje proti rakovině prostaty - se vloni poprvé konala na území České republiky. Letos se k Praze přidávají další města; Brno, Olomouc, Plzeň a Třebíč. Přijdeďte i vy podpořit dobrou věc! Podmínkou je vhodný typ motocyklu a společenský oděv.

Účelem dobročinné akce je vybrat peníze na boj proti rakovině prostaty. Organizátoři si dali za cíl získat po celém světě tři miliony dolarů, a poslané příspěvky zatím naplnily pomyslnou kasičku zhruba z poloviny. Přispět na dobrou věc je jednoduché - stačí navštívit web www.gentlemansride.com, a buď se jako jezdec či tým zaregistrovat, nebo poslat libovolnou finanční částku na profil některého ze zaregistrovaných jezdců. Vybrané peníze samozřejmě skončí na společném účtu nadace.

Na webu akce se jezdci také dozví podrobnosti o jízdách v jednotlivých městech, a najdou tam také tipy na vhodné oblečení a typ motocyklu. Distinguished gentleman´s ride se koná celosvětově v neděli 27.9. a v současné době je zaregistováno přes 27 tisíc jezdců.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):


TOPlist