kawasaki_good_times_tour2




Italmoto 2007

22. – 24.6.2007 se konal další ročník Italmota. Po několika parných týdnech neslibovalo počasí na tento víkend nic pěkného a obzvláště v sobotu jsme byli svědky takřka aprílového počasí, kdy střídavě pršelo a svítilo sluníčko.

Po pátečním příjezdu jsme se ubytovali a šli poznávat to, co si na nás pořadatelé připravili. Jídla dostatek, pití dostatek, pohodových lidí taky – paráda. Italské jídlo bylo samozřejmostí – bagety a sendviče s italskými ingrediencemi a nechybělo také tradiční italské presso.






Probuzení do chladného sobotního rána nebylo zrovna ideální, ale při troše dobré vůle a kafové terapii se dalo přežít bez ztráty kytičky. Na půl druhou odpoledne byla naplánována vyjížďka se zastávkou na letišti, kde proběhly sprinty motocyklů.




Míra Lisý se byl v pátek omluvit, že sobotní exhibici nezvládá a jako náhradu slíbil, že za rok předvede striptýz na motocyklu! V 18:00 proběhl rozhovor a autogramiáda s Kubou Smržem. Následovaly soutěže a večerní koncerty Daryl Green a Špejbls Helprs. Helprsáci byli neskutečně dobří a dokázali udělat takovou atmosféru, že snad nikdo nechtěl, aby je na pódiu vystřídala „umělkyně“ striptérka! Následný ohňostroj ukončil pomyslné „italské“ kralování nad sobotním večerem.


Nedělní ráno bylo ve znamení poslední snídaně, loučení a balení před odjezdem. Rád bych poděkoval pořadatelům za organizaci, vstřícný přístup a pěkný program.



















Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist