kawasaki_good_times_tour2




Husqvarna zve na oslavu 120 let značky do Brna!

Akce, na kterých lze otestovat hned několik různých motorek, jsou vždycky příjemným zpestřením zejména na začátku motorkářské sezóny. A když je k tomu navíc co slavit, dostává to celé úplně jiné grády. Letošek je u Husqvarny ve znamení 120 let značky, a na oslavu zve i brněnský dealer Husqvarna Motorcycles Brno.

V sobotu 20. května 2023 se v 9:00 otevřou brány brněnského dealerství Husqvarny, kde bude pořádně živo. Ústředním bodem pro většinu motorkářů bude samozřejmě ježdění, a zajezdit si můžete na kompletním portfoliu Husqvaren se silniční homologací. Připraven je tedy Norden 901, a to i ve verzi Expedition, potom 701 Supermoto a Enduro, a samozřejmě stylovky Vitpilen a Svartpilen.

Takhle to vypadalo na jarních testovacích dnech Husqvarny u dealera Promoto

Registrovat se lze přímo na místě, kdo chce ale mít svojí motorku ve vybraný čas jistou, může se dopředu registrovat hned několika způsoby. Buď mailem, nebo telefonem přímo do brněnského dealerství, přičemž kontakty jsou k mání zde, případně skrze online formulář na stránkách značky.
Každý testující jezdec dostane navíc dárek, a nějaký ten testovací stroj by se našel i pro ratolesti – konkrétně dětská elektrická kola Husqvarna Stacyc.

A pak je tu samozřejmě ta oslavná část. Na oslavě 120 let samozřejmě nesmí chybět jídlo, pití a spousta srandy k tomu. Končí se v 18:00, takže na návštěvu oslav Husqvarny u brněnského dealera máte prakticky celý den.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist