kawasaki_good_times_tour2




Horsefeathers FMX Jam 2009 - Volume 4

Přední FMX jezdec Martin Koreň a Horsefeathers pořádají již 4. ročník největšího letního setkání předních FMX riderů Horsefeathers FMX JAM. Velmi populární freestyle motocrossový polet se stěhuje z Mníšku do atraktivního Freestyle Parku v pražských Modřanech. Tradičně se můžete těšit na výkvět evropské FMX scény a pohodovou atmosféru bez náznaku stresu. Vstup je již tradičně ZDARMA.

Horsefeathers FMX Jam se bude konat ve čtvrtek 30. července od 16 hodin v nově otevřeném Freestyle Parku v Modřanech. Samotného jamu se zúčastní 10 předních evropských jezdců a vstup je ZDARMA.
Sami jezdci budou rozhodovat o tom, kdo z nich předvede nejlepší jízdu, trik, whip, a kdo zvítězí v soutěži dvojic. Mezi favority určitě bude patřit loňský vítěz seriálu IFMX (neoficiální seriál mistrovství světa v FMX) Francouz Remi Bizouard a samozřejmě i několikanásobný vicemistr v tomtéž podniku Libor Podmol. Během akce se bude o pohodu starat DJ.

Seznam pozvaných jezdců je hodně luxusní: Remi Bizouard (Francie), Busty Wolter (Německo), Jader Toninello, Maurizio Icio Poggiana (oba Itálie), Martin Schenk (Rakousko). Domácí FMX scénu budou zastupovat: populární Libor "Mouka" Podmol, hostitel Martin Koreň, Petr "Pilník" Pilát, otec českého FMX Petr Kuchař a Ondřej "Čert" Záruba.
Hlavní organizátor, ale také především vynikající FMX jezdec, Martin Koreň k letošnímu ročníku říká: „Největší změnou je samozřejmě přesun do Prahy, který věřím, že ještě akci zatraktivní. Na diváky v Praze čeká zcela nový areál s velmi příjemnou lodní restaurací Port 62. Koupání ve Vltavě je výzvou pro ostřejší návštěvníky. Na formátu akce není mnoho k vylepšení. Je to prostě jam – setkání s FMX partou, pořádně si zajezdit a akci si maximálně užít. To se naštěstí vždycky povedlo, a proto i diváci tu pohodu cítí a kluky pořádně nakopnou. Ti je zase odmění hodně obtížnými triky a panuje oboustranná spokojenost. K naší akci patří neodmyslitelně letní pohoda. Věřím, že nám počasí bude přát a návštěvníci s námi stráví divoké a odpoledne a pekelnou noc, která se protáhne až do ranních hodin na afterparty.
Martin dále dodává: „Bohužel mně jako jezdce už delší dobu zlobí zranění a tak se zase pomalu vracím zpátky do minulé formy. Takovéhle setkání mě může velmi nakopnout. Konečně se zase sejdeme jako velká banda a uvidím, jak na tom jsem. Věřte, že pokud to nestačím doladit na jamu, tak v listopadu v O2 Areně na desátém ročníku FMX GladiatorGames už budu zase v plné síle!

Afterparty
odstartuje hned po akci přímo na místě a plynule se přesune během nočních hodin do klubu Misch Masch.
Sledujte aktuální informace na www.fmxjam.cz nebo na facebooku.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Roman Kalkus - (Odebírat články autora)
Libor Zhoř - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):


TOPlist