kawasaki_good_times_tour2




Honda zve na představení novinky CB750 Hornet

Dlouho očekávaná novinka, CB750 Hornet, se nyní dostává k našim dealerům! Neváhejte a pojďte se s touto ikonou seznámit! Akce probíhá v termínu od 13.2. do 18.2. 2023 na všech autorizovaných dealerstvích společnosti Honda. Využijte možnosti si motocykl do detailu prohlédnout a prodiskutovat vaše dotazy s odborným personálem.

Nová Honda CB750 Hornet od 13.února na showroomech

Tato, dlouho očekávaná novinka, se dostává k našim dealerům! Neváhejte a pojďte se s touto ikonou seznámit a to v termínu od 13. do 18. února 2023 na všech autorizovaných motocyklových dealerstvích společnosti Honda. Využijte možnosti si motocykl do detailu prohlédnout a prodiskutovat vaše dotazy s odborným personálem.

Základní představení modelu

Nový model Hornet nenese ani zbytečný gram navíc, díky čemuž s motorem o výkonu 67,5 kW a točivém momentu 75 Nm při hmotnosti 190 kg dosahuje nejlepšího poměru výkonu a hmotnosti ve své třídě. Nový osmiventilový řadový dvouválec disponuje výkonovou špičkou a vysokou pružností ve středních otáčkách, což v kombinaci s novým lehkým rámem zajišťuje mimořádně agilní jízdní dynamiku v zatáčkách i okamžitou a silnou akceleraci.

Elektronicky řízená škrticí klapka (Throttle By Wire - TBW) nabízí 3 jízdní režimy, 3stupňový systém nastavitelné kontroly trakce Honda HSTC, integrovaný systém pro zamezení zvedání předního kola (Wheelie Control) a 3 úrovně brzdění motorem a přísunu výkonu. Nový rám je vybaven kompletním odpružením Showa: 41mm inverzní vidlicí Separate Fork Function Big Piston (SFF-BPTM) a zadním tlumičem s přepákováním Pro-Link.

Dva radiální čtyřpístové třmeny jsou zárukou vysoké účinnosti brzd. Prémiová výbava zahrnuje 5palcový barevný TFT přístrojový panel s hlasovým ovládáním telefonu Honda Smartphone Voice Control (HSVC), kompletní LED osvětlení, automatické vypínání ukazatelů směru, či výstražná světla pro nouzové brzdění (ESS).

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz


TOPlist