Galerie: Sraz Wheels & Waves 2017 na snímcích od Yamahy

Sraz Wheels & Waves sice není v našich končinách zrovna známou záležitostí, nicméně jedná se o netradiční a nadmíru stylové setkání. Na své si zde přijdou fandové upravených motorek, ale i surfu, skateboardingu a hudby.

Stejně jako každý rok, konal se sraz Wheels & Waves i letos ve francouzském přímořském městě Biarritz, které je tradičně vyhledáváno surfaři z celé Evropy. Nás však pochopitelně nejvíce zajímají motorky. Těch byla na místě spousta a nechyběla právě ani Yamaha.
Japonská značka zde prezentovala osm staveb z programu Yard Build. Stavby pochází od různých evropských dealerů a jsou založeny na retro motocyklech XSR 700 a XSR 950. Na žádné z motorek přitom nebyly prováděny nezvratné úpravy, takže například rámy zůstaly zcela sériové. Právě programem Yard Build Yamaha nabádá majitele retro modelů k vlastním úpravám.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Wheels & Waves ovšem není pouze klasickým srazem. V rámci celé pětidenní akce, probíhají také dva motocyklové závody. Zatímco Punk’s Peak Race je tradičním závodem do vrchu, závod El Rollo se jezdí jako plochá dráha na území pár desítek kilometrů vzdáleného Španělska. Obou soutěží se zúčastnila také Yamaha v rámci kampaně „Faster Sons“ a zastoupení japonské značky se jednou umístilo dokonce i na zlaté pozici, když Marco Belli na XSR 950 vyhrál závod El Rollo v otevřené kategorii Super Hooligans.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist