kawasaki_good_times_tour2




Faber Moto zahajuje novou motocyklovou sezonu atraktivní nabídkou a demo jízdami

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Gilera a Derbi do České republiky, zahajuje novou motocyklovou sezonu atraktivní jarní nabídkou. Autorizovaní prodejci připravili pro své zákazníky populární modely Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia a Vespa za výhodných podmínek. Faber kromě toho zve fanoušky Aprilie již nyní na možnost vyzkoušení třeba legendárního Tuona nebo Shivera či Dorsodura, které budou na dealerstvích v Praze, Brně i Ostravě k dispozici coby testovací motocykly.

Značka Piaggio vstupuje do nové sezóny s nabídkou modelů Medley a Beverly za zajímavé ceny. Skútr Piaggio Medley 125ie ABS lze řídit s řidičským oprávněním skupiny B. Lehký obratný skútr s komfortem a jízdními vlastnostmi strojů vyšší třídy je nyní nabízen za 79 900 Kč. Piaggio Beverly S 300ie ABS/ASR je skutečnou limuzínou na dvou kolech. Její komfort si mohou fanoušci jízdy v jedné stopě užívat již za 113 900 Kč, tedy s 10% zvýhodněním oproti loňské ceně. V případě koupě skútru Piaggio Medley dostanete do konce května zdarma navíc vyšší plexi a termodeku.

Pozadu nezůstává ani značka Moto Guzzi, která aktuálně nabízí model V7 Stone českým zákazníkům za nejlepší ceny v Evropě. Tento motocykl lze v rámci akce pořídit již za 199 900 Kč místo loňských 239 900 Kč. Fanoušci stylového cestování v jedné stopě by si neměli nechat ujít ani nový model V7 III Carbon, který jsme již testovali. Limitovaná edice pouhých 1921 motocyklů zaujme svým vzhledem, jemuž dominuje kontrastní kombinace matně černých ploch a vybraných dílů z uhlíkového kompozitu s červenými prvky.

V dubnu začíná také období výhodných nabídek a propagačních akcí pro zákazníky. Prodejci značky Aprilia zvou širokou veřejnost na akce Aprilia Days, které budou pořádány po celý duben a budou spojeny také s testovacími jízdami. Na motocykly Shiver a Dorsoduro zakoupené v době konání akce získají zákazníci čtyřletou záruku. Čtyřválcové modely Tuono a RSV obdrží jako bonus výfuk Akrapovič zdarma a vybrané modely se zdvihovým objemem 125 cm3 zařízení Quick Shifter pro rychlé řazení vyšších převodových stupňů bez spojky.

Atraktivní bonusy čekají také na zákazníky, kteří si objednají skútr značky Vespa. Od března do dubna obdrží prvních 99 zákazníků ke skútru Vespa stylový horní kufr.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Faber Moto

    Výhradní dovozce značek Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia pro Českou republiku a Slovensko.



TOPlist