kawasaki_good_times_tour2




Ducatisti přivítali XDiavel na párty

Tradiční akce pro všechny příznivce značky Ducati se v obvyklém termínu těsně před jarní výstavou uskutečnila i letos. V hlavní roli se tentokrát objevil nový cruiser, se kterým italská značka zas o něco rozšířila svoji cílovou skupinu. XDiavel na své uvítací párty sklidil zasloužený potlesk, stejně jako jeho hudební doprovod.

Ducati připravuje podobný start sezóny pro své fandy každý rok, a vždycky je u toho nejen nějaká zásadní novinka z Bologni, ale také motorkářská móda, dobrá muzika, jídlo a pití - zkrátka mejdan se vším všudy.

Letošní párty s přívlastkem XDiavel proběhla v pražském klubu Meet Factory, kde o důstojnou atmosféru postaraly dámy ze smyčcového tria Inflagranti. Součástí programu byla i módní přehlídka značkového oblečení Ducati a také bohatá tombola, jejíž výtěžek putoval na konto dětského domova.

Pokud jste to včera do Meet Factory nestihli, mrkněte se alespoň v galerii na fotky z večírku.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...



TOPlist