kawasaki_good_times_tour2




Ducati den se blíží

Letošní okruhové jízdy italské značky Ducati proběhnou tradičně na okruhu v Mostě. Neváhejte a registrujte si svoji jízdu na termín 21.6.

Akci pořádá spol. MOTO ITALIA s.r.o., autorizovaný dovozce motocyklů Ducati pro ČR a je určena všem zájemcům o hobby jízdu na okruhu bez ohledu na značku motocyklu

Volné okruhové jízdy na vlastních motocyklech

  • Jízdy na okruhu na vlastních motocyklech budou probíhat od 9.00 do 13.00 a od 14.00 do 18.00 hodin.
  • Jednotlivé jízdy budou dlouhé 20 minut (15 minut čistého času na jízdu + 5 minut na stažení jezdců z dráhy). Cena jedné jízdy na místě bude 550 Kč pro DUCATI (800 Kč pro ostatní značky).
  • Kapacita trati je pouze 25 motocyklů - nebudete se tlačit a hezky se svezete.
  • Účastnit se mohou majitelé motocyklů všech značek, ovšem pouze majitelé motocyklů DUCATI mají možnost rezervace jízdy předem za zvýhodněnou cenu.
  • Jízdy jsou určeny jezdcům všech výkonnostních kategorií.
  • Předem si můžete rezervovat max. 2 jízdy.

Testování vybraných modelů Ducati mimo okruh

Samostatná jízda na zvoleném motocyklu po předem vytyčené trase dlouhé cca 45 km.

Modely k dispozici: Multistrada 1200S, Multistrada 950, SuperSport S, Diavel, Monster 1200 a Scrambler Desert Sled. Poplatek za jízdu je jednotný 500,- Kč, kauce je snížena na 10.000 v hotovosti na všechny modely.

Bohužel, kvůli termínové kolizi s DRE letos nebude možné zapůjčení motocyklů Ducati na okruhu.

Bezplatné ukázkové kurzy BEZPEČNĚ NA MOTORCE Akademie

Přijďte se před jízdou na okruhu rozhýbat! Celý den budou na parkovišti uvnitř cílové zatáčky probíhat bezplatné, zhruba hodinové lekce podle metodiky a pod vedením instruktorů z Bezpečně na motorce AKADEMIE. Vyzkoušet můžete i dvě "školní" Ducati - Scrambler a Hyperstradu s unikátním padacím rámem na bezpečnou výuku náklonů. Rezervace předem není nutná, přijďte se domluvit přímo na místě.

Rezervace jízd zde

  • (od 9. června od 12 hodin) POUZE PRO DUCATISTY - potřebovat budete číslo občanského průkazu a VIN vaší Ducati (u starších modelů doplňte do 17-ti znaků nulami na konci).
  • Přijeďte i bez rezervace! V případě volné kapacity bude umožněna jízda na okruhu i pro jiné značky motocyklů.
  • Vaše dotazy rádi zodpovíme emailem nebo telefonicky (284 821 148)

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...



TOPlist