kawasaki_good_times_tour2




Distinguished Gentlemen´s Ride 2016

Na poslední zářijovou neděli každoročně vychází termín Jízdy distingovaných gentlemanů, takže si pomalu můžete poznamenat do diáře datum 25.9. Celosvětová akce na podporu boje proti rakovině prostaty se už potřetí koná také u nás, a to hned ve čtyřech městech. Podmínkou účasti na vyjížďce je kromě stylového oděvu i vhodný stroj.

Přes dva miliony amerických dolarů na podporu boje s rakovinou prostaty a prevenci sebevražd se podařilo vytěžit z loňského ročníku DGR. Letos si organizátoři dali ještě vyšší cíl a chtějí pro dobrou věc získat dokonce pět milionů. Motorkářská obdoba známější akce Movember funguje tak, že každou poslední neděli v září se ve stovkách měst po celém světě konají společné vyjížďky elegantně oblečených jezdců na strojích typu café-racer, tracker, chopper a dalších. 

Každého gentlemana ze seznamu přihlášených na vyjížďku může kdokoli prostřednictvím internetových stránek podpořit libovolnou částkou, ale přispět do společné kasy lze i bez konkrétního favorita. Tři týdny před termínem konání už je na účtu víc než milion dolarů, takže akce určitě má svůj smysl. Pokud máte nějaký vhodný motocykl v garáži a společenský oděv ve skříni, zaregistrujte se na této stránce. Z českých měst se letošní DGR zúčastní Praha, Plzeň, Olomouc a Třebíč.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist