Dakar 2023 - Michek a Svitko v Bonmotu Brno již 24. března

Zveme Vás na exkluzivní talkshow Dakar mobilem "bez cenzury" do Bonmota v Brně.

Ano, už jsme si zvykli chodit do brněnského Bonmota na opravdu výjimečné akce. Loni tu byl ke konci roku Giacomo Agostini a nyní se chystá setkání fanoušků a příznivců Rallye Dakar s nejlepším českým a také slovenským jezdcem nejen tohoto ročníku, ale oba patří mezi stálice posledních let. Martin Michek a Štefan Svitko svedli skvělý interní "česko-slovenský souboj" na letošních tratích
Dakaru, aby nakonec obsadili 11. a 12. místo absolutně s rozestupem pár minut od sebe (konkrétně 8min18s.). Stali se tak prvním a druhým netovárním jezdcem letošního ročníku. Na trati si nedarují ani metr, ale v bivaku jsou kamarádi, a to se projevilo i v závodě. Chcete se dozvědět víc?

Dorazte v pátek 24. března od 19.30h do brněnské prodejny Bonmoto na Heršpické ulici a věřte, že se rozhodně nudit nebudete. Besedu, nebo spíš talkshow moderuje a slovem provází Míla Janáček, který jezdí s týmem Orion MRG jako nezávislý novinář a před pár lety spustil projekt Dakar mobilem. Kdo Dakar sleduje, určitě na jeho skvělá videa a reporty z bivaku či od trati na sítích narazil. A přesně taková bude brněnská beseda. Nestrojená, o Dakaru bez příkras - prostě "bez cenzury" o všem co vás zajímá, co jste o dakaru tušili a nebo ani netušili. Třešničkou na dortu pak bude další host, Vladan Kondiolka, který dakarské vyprávění okoření svým osobitým vyprávěním o cestě na Dakar se svou Jawou 250 z roku 1965! Byla to taková hra na honěnou, ale jestli chcete slyšet víc, budete muset dorazit.

Díky spojení Vladana se sdružením SKV má celá beseda i charitativní podtext. Samozřejmě dojde i na otázky a tradiční tombolu s netradičními cenami. Výtěžek z ní a část výtěžku z celé akce bude věnován právě na podporu SKV - Sportovního klubu vozíčkářů, se kterým Vladan spolupracuje.

Předprodej vstupenek běží na www.dakarmobilem.cz za sníženou cenu 299,- Kč nebo pak bude možnost na místě zakoupit vstupenku za 349 Kč.

Pro účastníky besedy bude jako bonus připraven slevový kupón na oficiální Dakar kolekci oblečení a doplňků, která je zde na prodejně k dostání.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...



TOPlist