kawasaki_good_times_tour2




Crazy Day přiveze do Budějovic Adrenaline Show

V polovině dubna se výstaviště v Českých Budějovicích stane dějištěm velkolepé přehlídky našich nejlepších kaskadérů na motorkách, čtyřkolkách, skútrech a BMX kolech. To, co znáte z doprovodných programů na výstavách, je jenom malá část chystaného programu Adrenaline Show. Do tříhodinového programu se toho vejde mnohem víc - včetně speciálního vystoupení pro děti - takže si na své přijde celá rodina.

Show podobného rozsahu u nás hned tak neuvidíte. Pod jednou střechou pavilonu T1 na českobudějovickém výstavišti se totiž sejdou absolutní špičky několika kaskadérských disciplín, a celou organizaci má navíc pod palcem zkušená agentura Crazy Day. Hlavní "dramaturg" Jan Holub poskládal program z vystoupení našich nejlepších kaskadérů, a celou akci propojil zcela novými prvky, jaké se na takové akci zatím neobjevily. Představení nabídne divákům program, určený pro všechny věkové kategorie od dětí až po dospělé.

Ke stěžejním bodům velé show patří známý globus smrti, což je synchronizovaná jízda čtyř motorek v šestimetrové kouli ze železných plátů. Nedílnou součástí celé akce jsou kaskadéři na motorkách a čtyřkolkách, kde předvádí divokou jízdu po předním i zadním kole, drifty, nebo jízdu na čtyřkolce jen po dvou kolech. Jedinečnou příležitostí je vidět tyto jezdce také v synchronních jízdách, jak na motocyklech, tak čtyřkolkách, ale i skútrech a to v počtu pěti jezdců. Show nabídne i Flatland, a novinkou pro rok 2016 jsou Parkour kaskadéři, kteří patří k absolutní špičce a kaskadéři na BMX kolech, kteří předvádí nejobtížnější kousky včetně salt. Představení okoření i trialoví jezdci na motocyklech a na své si přijdou i děti, pro které je připravena speciální dětská show. To všechno za doprovodu hudební produkce a pyrotechnických efektů.

Crazy Day Adrenaline Show bude probíhat od pátku 15.4. do neděle 17.4. ve dvou odpoledních a třech večerních termínech. Vstupenky za jednotnou cenu 390,- Kč jsou k dispozii v síti Ticketportal. Hala bude otevřena již 2 hodiny přes show, kdy si diváci budou moci prohlédnout speciálně upravené motocykly a čtyřkolky, pro kaskadérkou show. Setkají se zde s teamem BESIP, který bude mít připravený speciální program. K dispozici bude i stánek s plakáty a podpisy jezdců.

Další info:

  • Parkoviště bude přístupné, po dohodě s vedením Výstaviště, za symbolickou cenu 30,-
  • Vchod bude hlavní bránou, z ulice Husova.
  • Upozornění pro osoby trpící epileptickými záchvaty aj. Při show se budou používat speciální světelné efekty, které mohou tyto záchvaty vyvolat.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):


TOPlist