kawasaki_good_times_tour2




Charitativní talk show v Chotěboři za účasti hvězd českého motosportu

Vzrušující večer plný zajímavých hostů a dobrodružného povídání o motorkách, závodění i nových výzvách s nejlepšími českými i světovými motocyklovými závodníky, to je podtext akce nazvané Czech Riders Show, která se skuteční se 28. února v Chotěboři na Havlíčkobrodsku.

Návštěvníky Panského domu, kde se akce bude konat, se mohou těšit na zajímavé hosty. Nejenom o motosportu, ale i o zákulisí a dalších zajímavých výzvách bude povídat náš dlouholetý účastník MotoGP Karel Abraham, jeden z nejlepších stunt riderů v Evropě Adam Peschel, mistr republiky v enduru Víťa Kuklík, plochodrážní specialista a účastník anglické ligy Matěj Kůs či dragsterový závodník Pavel Kubera a nebude chybět ani ženský element v podobě krásné Ollie Roučkové, jediné české ženské závodnice na čtyřkolce na Dakaru.

Debata se odehraje ve stylu talk show, zapojit se však budou moci i diváci. Atmosféra bude neformální a přátelská. V průběhu večera pořadatelé promítnou profily jednotlivých osobností a svou premiéru zde zažije dokument There is no tomorrow: Ice and Spikes, který mapuje rychlostní závody a pokusy o překonání rekordů s motocyklovým dragsterem Pavla Kubery.
Vstupné na akci je dobrovolné, výtěžek organizátoři věnují pětiletému Míšovi Krédlovi z Chotěboře, který trpí dětskou mozkovou obrnou.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist