kawasaki_good_times_tour2




BMW spouští testování pro veřejnost na silnici i v terénu

Polevující vládní opatření proti šíření koronaviru umožňují také rozjet pořádně naplánované motocyklové akce. Značka BMW Motorrad tak spouští jak svou tradiční Roadshow, tak nové BMW GS offroad dny. Kdy budou?

Nejdříve ještě jedna smutná zpráva, která se týká BMW Motorrad Dnů, čili víkendového setkání majitelů a příznivců motocyklů BMW někde v pěkné lokalitě a s bohatým programem. Po prvních dvou ročnících, které se konaly ve Velkých Karlovicích v Beskydech a v Jánských Lázních v Krkonoších, se ten třetí konat nemůže, a to z logických důvodů. Snad napřesrok.

A teď už jen ty dobré zprávy. Sice s časovým posunem, ale přesto se letos uskuteční oblíbená Roadshow. Jezdit se bude celý červen, a to na pěti místech v České republice pod taktovkou místních prodejců. K dispozici bude na otestování celá řada nových modelů BMW, a to včetně horkých novinek F 900 R, F 900 XR a S 1000 XR. My už jsme se s nimi setkali na zahraničních testováních (test devítistovek tady a litrového XR tady) i v ČR a rozhodně doporučujeme vyzkoušet! Registrace na Roadshow bude probíhat vždy 14 dní před začátkem té které akce na téhle webové stránce, zamluvit si můžete dvě jízdy.

  • 5.-7. června: Motocentrum BARTH, Pardubice
    9.-11. června: Ranch Hořovice,
    pořádá Invelt s.r.o. – Praha
    13.-14. června: ACR Auto, České Budějovice
    19.-20. června: DyCom, Karlovy Vary
    23.-24. června: Statek Samsara, Blansko,
    pořádá Renocar, a.s. – Brno
    26.-27. června: Cartec 505, Ostrava

Velkou novinkou v programu dovozce modrobílé bavorské značky jsou BMW GS offroad dny. Ty jsou určeny pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet jízdu v terénu pod dohledem profesionálních instruktorů z motoškoly Přijďte se projet, která ke své výuce používá právě stroje BMW. Kurz můžete absolvovat na některém z modelů G 310 GS, F 750 GS, F 850 GS nebo R 1250 GS, což máte spolu s občerstvením zahrnuto v účastnickém poplatku 1190 Kč. Registrace probíhá na téhle stránce, termíny a lokality jsou následující:

24. července: MX Enduro Park Jinín, pořádá ACR Auto, a.s. – České Budějovice
7. srpna: Tank Power Přelouč, pořádá Motocentrum BARTH s.r.o. – Pardubice
10. srpna: Kossta Racing, Třebíz, pořádá Invelt s.r.o. – Praha
13. srpna: Vranovský žleb, pořádá Renocar, a.s. – Brno
16. srpna: MX Park Karviná, pořádá CarTec Ostrava s.r.o. – Ostrava

 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Maxik400 přispěl 0.5 Kč
Zdenek54 přispěl 0.5 Kč
Mark09 přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma


TOPlist