kawasaki_good_times_tour2




BMW představuje novinky na filmovém festivalu

52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se koná do 8.7. 2017. Zastavte se u zajímavého stánku BMW a podívejte se na novinky pro letošní sezónu.

Kapitoly článku

BMW Group Česká republika vstupuje letos ve spolupráci s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary již do čtvrté sezóny. Nejen hvězdy stříbrného plátna, ale i hvězdy silnic mají své stálé místo na filmovém festivalu. I v letošním roce zde potkáte automobily BMW jak v roli oficiálních festivalových vozů, tak před historickou budovou Císařských lázní. Opět zde vyrostla moderní geometrická struktura BMW Lounge, navržená designéry a architekty ze studií Olgoj Chorchoj a CMC Architects.

Pozornost na sebe strhává kromě plug-in hybridního sportovního vozu BMW i8 také osmiválcový sportovní sedan BMW M550i xDrive, BMW X5 M a další modely automobilů. Nás zajímají samozřejmě hlavně motorky a tak nechybí BMW R nineT Racer, klasické R NineT Pure nebo Scrambler. Co se týká testovacích jízd, tak se můžete svézt i v samotném sportovním vozu i8 a to jak na místě spolujezdce, tak také jako řidič. Nezapomeňte si řidičský průkaz a pak už jen lehkou nohu :)

52. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se koná do 8.7. 2017 a když už budete ve Varech můžete si výlet zpříjemnit zastávkou právě u stánku BMW a užít si světla tak trochu jiných reflektorů.

Adresa:
Lázně I. (Císařské lázně),
Mariánskolázeňská 306/2,
360 01 Karlovy Vary

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz
Související firma


TOPlist