kawasaki_good_times_tour2




BMW Motorrad Roadshow odstartovala

Uplynulý víkend patřil zahájení sezóny v podání BMW Motorrad Česká republika, která rozjela svojí sérii předváděcích akcí. První ze sedmi testovacích víkendů proběhl v pražském Inveltu, kde byly zájemcům k dispozici všechny novinky letošního roku i další modely. Během těchto dvou dnů se realizovalo 251 testovacích jízd na 21 modelech motocyklů.

Kapitoly článku

České zastoupení značky BMW Motorrad pořádá svojí Roadshow ve spolupráci se závodním týmem IV Racing už popáté. Letos je akce zaměřena nejen na širokou nabídku motocyklů BMW, ale také na představení nových produktů vybavení pro jezdce či tématické workshopy.

Díky novému dvoudennímu formátu mají návštěvníci možnost otestovat dva motocykly dle vlastního výběru a dostupnosti. Jezdí se na pečlivě vybraných trasách a během vyjížďky jsou k dispozici kvalitní instruktoři, kteří v případě potřeby poradí se správnou technikou jízdy. Nechybí ani kvalifikovaný personál BMW Motorrad, který před každou vyjížďkou představí motocykly, ukáže jejich funkce a zajistí vše potřebné k důkladnému vyzkoušení motocyklu.

Připraveny jsou zajímavé workshopy, se základy jízdy v terénu poradí instruktoři z Enduroškoly a přítomny budou také zajímavé osobnosti motocyklového světa.
V rámci BMW Motorrad Roadshow bude na produkty z nabídky doplňků, příslušenství či nové kolekce oblečení poskytnuta sleva ve výši 10%.

Vítáni jsou všichni motorkáři bez rozdílu značek. Více informací a rezervace termínů testovacích jízd najdete zde a fotoreportáž z prvního víkendu v naší galerii.

Termíny BMW Motorrad Roadshow 2017

  • 8.- 9. 4. 2017 Invelt Praha
  • 21.- 22. 4. 2017 Stratos Auto Prosek
  • 23. 4. 2017 Stratos Auto Hradec Králové
  • 6.- 7. 5. 2017 Renocar Brno
  • 13.- 14. 5. 2017 CarTec Ostrava
  • 27.- 28. 5. 2017 ACR auto České Budějovice
  • 3.- 4. 6. 2017 Dycom Karlovy Vary
 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma


TOPlist