kawasaki_good_times_tour2




Arkády Pankrác opět v zajetí motocyklů

V pražském obchodním centru na Pankráci právě probíhá druhý ročník exkluzivní výstavy V zajetí motocyklů. Tentokrát se organizátoři zaměřili výhradně na přestavby, a k vidění tu jsou opravdové unikáty z dílen předních českých úpravců. Pokud se o custom scénu zajímáte, nebo prostě chcete vidět zajímavé motorky, nenechte si tuhle jedinečnou příležitost ujít.

Kapitoly článku

Deset exponátů sice není moc, ale chybějící kvantitu v tomto případě bohatě vyvažuje kvalita.  Svoje práce tady vystavují vyhlášené dílny, a většina přítomných customů se pyšní vavříny z evropských a světových soutěží. Svoje zástupce tu mají firmy Wildstyle (Roman Buš),  VMP (Míra Žižka) a Motoscoot (Pavel Brída).
Mezi nejzajímavější vystavené kousky patří například loni dokončený Projekt ZT, se kterým Roman Buš získal titul Mistr východní Evropy a skvěle se umístil také v bodování nejlepších motocyklů světa 2013 (5.-6. místo).
Event Horizont z roku 2007 byl vyhodnocen jako nejlepší stavba ve východní Evropě dokonce dvakrát, a z amerického Sturgis přivezl zlatou plaketu v soutěži firem.
Pura Vision se na loňském AMD World Championship v německém Essenu dělil o 5. místo  nejlepších motocyklů mistrovství světa 2013 se zmíněným Projektem ZT.
Don Scalfare, osobní motorka Romana Buše, získala poháry pro mistra východní Evropy v letech 2009 a 2010, kontumačně se stala nejlepší motorkou Evropy 2009, a patří mezi 5 nejlepších motocyklů v celkovém bodování mistrovství Evropy.
Výstava V zajetí motocyklů potrvá v obchodním centru Arkády Pankrác do 2. února, takže na její návštěvu máte ještě skoro celý týden. Arkády mají otevřeno každý den od 9 do 21 hodin, a případné dotazy k vystaveným motorkám kvalifikovaně zodpoví přítomný kurátor výstavy. Arkády Pankrác jsou dobře dostupné autem i hromadnou dopravou, bezplatných parkovacích míst v patrových garážích je dost, a navíc můžete spojit příjemné s užitečným.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):


TOPlist