Aprilia zve o víkendu na Aprilia What The Fun Ride

Právě o tomto víkendu probíhá v Březnici pod Příbramí akce s názvem Aprilia What The Fun Ride. Můžete se těšit na bohatý program, včetně testovacích jízd a společné vyjížďky.

Co tě čeká?

  1. Setkání s dalšími příznivci sportovní značky z italského Noale a zábava na motorkách a skútrech, ale i bez nich. V sobotu večer po vyjížďce společná párty.
  2. Po celý víkend pro tebe budeme mít připravenou výstavu originálního příslušenství Aprilia (pro motorky, skútry i jezdce), kde si budeš moct věci „osahat“ naživo.
  3. Celý pátek a v sobotu dopoledne budou k dispozici na otestování nové modely aktuální nabídky Aprilia z řad V4 a 660, včetně letošní novinky Tuareg 660, a také zcela nový urban adventure skútr Aprilia SR GT 125 a SR GT 200.
  4. Společná vyjížďka odstartuje v sobotu pro motocykly v 13:00 a pro skútry v 13:30. Vyjížďky se budou moci zúčastnit pouze motocykly a skútry značky Aprilia!
  5. Merch Aprilia za akční ceny.

PROGRAM

  • Testování motorek a skútrů v pátek 13.00-18.00 a sobotu 9.00-12.00. Rezervace testovacích modelů je možná pouze po registraci na AWTFR.
  • V sobotu 27.8. odpoledne se vydáme na tradiční společnou vyjížďku. Letos připravujeme i malou novinku: pro majitele nového skútru Aprilia SR GT se bude konat vlastní vyjížďka, která odstartuje v 13.00.
  • Skupiny motocyklů budou vedené redaktory magazínu Motocykl Petrem Slezákem, Petrem Poduškou a Davidem Bodlákem. Společná vyjížďka odstartuje ve 13:30. Vyjížďky se budou moci zúčastnit pouze motocykly a skútry Aprilia!

  • Všechny skupiny se cestou setkají na určeném místě, kde svou kaskadérskou show předvede Adam Special Peschel
  • Po návratu do Equitana Hotel Resort, se po malé pauze setkáme na večerní party
  • Pro účastníky ubytované v hotelu Equitana uspořádáme v pátek večer Aprilia Bowling, včetně atraktivních cen pro vítěze

 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Faber Moto

    Výhradní dovozce značek Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia pro Českou republiku a Slovensko.



TOPlist