kawasaki_good_times_tour2




Agostini v Bonmotu již tuto sobotu!

Brněnská prodejna společnosti Bonmoto se v sobotu 26. listopadu promění v místo setkání milovníků motocyklových závodů s legendou tohoto sportu – přijďte strávit den s Giacomem Agostinim!

Božský Ago, pod touto přezdívkou je tento dosud nepřekonaný patnáctinásobný mistr světa a vítěz 122 Velkých cen asi nejznámější. Ač mu letos bylo již 80 let, pořád si uchovává jiskru v oku a svůj nezaměnitelný šarm. Vy se s ním teď můžete osobně setkat v brněnském Bonmotu, a to již tuto sobotu. Prodejna bude otevřena od 9 hodin, o hodinu později dorazí sám Agostini a v 10:30 začne beseda se slavným Italem, kterou bude moderovat Václav Svoboda, známý komentátor MotoGP. Ago by se měl zdržet až do odpoledních hodin, takže bude dost času na povídání i nějakou tu fotku. Nebude však jediným hostem této akce, ve 12 hodin by se měla slavnostně křtít kniha slovenské legendy Petera Baláže, jehož s Agostinim pojí dlouholeté přátelství, a svou premiéru zde bude mít i kalendář špičkového fotografa světa Velkých ceny Mary Paulíčka.

Aby si akce zachovala komorní ráz a nezměnila se v jeden velký zmatek a tlačenici a aby se s Giacomem Agostinim mohli v klidu setkat ti, co o to vážně stojí a nejde jim jenom o selfíčko na sociály, bude přístupna pouze se vstupenkou. Ta stojí 1499 Kč, koupíte ji na webu Bonmota a bude jich vydáno pouze 200 kusů. Ke vstupence kromě životního zážitku dostanete ještě tričku s motivem božského Aga. Pro běžné návštěvníky bude prodejna ten den uzavřena.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • Bonmoto

    Na trhu jsme již od roku 2000 a tyto více než 21-ti leté zkušenosti s prodejem motovybavení se snažíme uplatnit při každé Vaši návštěvě. Na prodejně se snažíme o individuální a přátelský přístup, vždy ochotně pomáháme našim stálým i nově příchozím zákazníkům s výběrem. V Brněnské prodejně o roz...



TOPlist