500 kilometrů v sedle

Stojíte na startu legendární orientační jízdy. Snad každý motorkář o tom někdy slyšel, málokdo však něco podobného prožil. Doposud známe podobné akce pouze z vyprávění, a to zejména od bajkerů, kteří něco podobného zažili někde ve světě, zejména v USA. Proto je tu první otevřená orientační jízda konaná na území České republiky.

Stojíte na startu legendární orientační jízdy. Snad každý motorkář o tom někdy slyšel, málokdo však něco podobného prožil. Doposud známe podobné akce pouze z vyprávění, a to zejména od bajkerů, kteří něco podobného zažili někde ve světě, zejména v USA. Proto je tu první otevřená orientační jízda konaná na území České republiky. Otevřená znamená to, že není výsadou žádné značky a zúčastnit se ji může každý, kdo splní podmínky registrace.
Nejde o to, bezmyšlenkovitě ujet daný počet kilometrů. Trasa je zvolena tak, aby si každý jízdu užil, ne aby se trápil sledováním počtu ujetých kilometrů. Důležitá je spolehlivá motorka a dobrá orientace v neznámém prostředí. Tato jízda prověří jízdní um a schopnosti každého z vás. Nejúspěšnější účastníky jednotlivých kategorií čekají zajímavé odměny, všechny účastníky pak krásná jízda a skvělý zážitek.

Co vám může dát? Je to výzva. Ne každý dá 500 kilometrů za jeden den. Buďte součástí historicky první jízdy v České republice. Registrace a info na webu 500km.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):


TOPlist