kawasaki_good_times_tour2




37. JAWÁČ se bude konat ve dnech 30.8. - 1.9. na tradičním místě

Nepromarněte legendární mezinárodní motosraz s příznačným názvem JAWÁČ, který se v letošním roce koná již po třicáté sedmé! Již tradičně se brány rekreačního areálu v Jizbici u Čechtic na pomezí Středočeského kraje a Vysočiny otevřou všem příznivcům jedné stopy. Vítání jsou jak „Jawičkáři“, tak majitelé jiných značek motocyklů a samozřejmě všichni příznivci jedné stopy.

Tuto akci pořádá druhý nejstarší motoklub v Čechách, Jawa Klub Praha 1961. JAWÁČ je nejstarší konající se motosraz v České republice bez jediného přerušení! Sraz odstartuje již v pátek 30. 8. 2019 a pokračuje do neděle 1. 9. 2019.  Nenechte si proto ujít 3 dny plné zábavy, jídla, pití, ale hlavně nezapomenutelných zážitků.

O muziku je jako vždy slušně postaráno. Vše se zahájí v pátek pořádnou porcí rockabilly od kapely Slapdash. Na legendárním srazu nesmí chybět ani legendární kapely, a proto zde zahraje nesmrtelné Vítkovo kvarteto. Vrcholem celého pátečního večera bude punkový nářez od Plexis, takže zkrátka nepřijdou ani milovníci vážného poga.

Sobotní den bude ve znamení soutěží. Přes léto všichni jistě pilně trénovali oblíbenou klasiku v podobě pití piva na čas, těšit se můžeme i na oblíbenou moto přetlačovanou a netradiční pivní šibenici. Když se řekne JAWÁČ, všem se vybaví rybník, ovšem u toho v Jizbici nesedí vodník a během srazu není jeho hladina rozhodně klidná a vhodná pro rozjímaní… Kdo si myslí, že umí jezdit na motorce, pak ho z omylu vyvede vystoupení Míry Lisého. Pro abstinenty je v sobotu dopoledne nachystaná skvělá moto vyjížďka po krásách zdejšího okolí. No a kdo by to náhodou s alkoholem přepálil už v pátek, ten se může pro změnu po probuzení vydat na neobvyklou motovycházku.

Celý sraz vyvrcholí sobotním hudebním večerem. Vše zahájí neotřelý stylový nářez v podobě kapely Projekt Parabelum, dále vystoupí Claymore a jako třešnička na dortu známá kapela Cocotte Minute.

Tento víkend se spoustou zábavy, výborného jídla, pití a kvalitní hudby Vás vyjde na příjemných 400,- Kč. Proto neváhejte a přijeďte se na vlastní kůži přesvědčit o neopakovatelné atmosféře a obohatit se o výjimečný kulturní zážitek.

Více info najdete v detailu motoakce, kde jsou i přihlášení motorkáři nebo na www.jawaklub.cz/jawac

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Karel Novák - (Odebírat články autora)
Iveta Keroušová - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 2 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
zds přispěl 0.5 Kč
Zil přispěl 0.5 Kč
VikiJKP přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist