globalmoto_duben_nolan




Po zimě nedrží volnoběh a při jízdě a ubrání plynu střílí do výfuku

  • 0

    15.4.2018 od ebela

    Po zimě jde na sytič nastartovat, ale po vypnutí sytiče neudrží volnoběh a chcípne i zahřátá. Při jízdě po ubrání plynu střílí do výfuku. Dal jsem nový benzín, vyčistil plovákovou komoru a trysky. Spodní šroub na nastavení směsi volnoběhu jestli je povolen o 2,5 otáčky, nebo je úplně zašroubovaný, chová se to pořád stejně. Nevím si rady . Dík za pomoc.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    15.4.2018 od JiriBN

    Vypadá to, že biosračky z benzínu přes zimu ucpaly nějaký kanálek, zkusil bych sehnat někoho s ultrazvukovou čisitčkou a nechat to v ní vyčistit.

    Doplnit odpověď

  • 0

    24.5.2018 od Michel636

    Čau,hele dělala mi to samé...taky sem hledal problém v karbecu...Ale nakonec se mi zastavila uplne...závada byla na magnetů zapalování,přesněji se uvolnili šrouby volnoběžky,které se utrhly a následně zavázaly na stator,který total rozmixovali. Po vyčištění karbecu sem občas zaslech šramot z motoru (to asi byla ustřihla jedná hlava šroubků,ze 6)atypoval volnobezku startéru...najel jsem 35km a utrhli se zřejmě všechny hlavy a bylo hotovo...nemusím to tak být,ale měl jsem naprosto stejně problémů a taky teď po zimě... uvidíš...TeBuh

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist