globalmoto_duben_nolan




sviti a nesviti spodni svetla

  • 0

    22.1.2018 od bullson

    Ahoj motorkari,dokaze mi nekdo vysvetlit jak funguji spodni pridavna svetla ( original ) na goldasu? po nastartovani vecer v garazi svetla svitili,ale druhy den uz ne. Je to nejaka zavada na elektro,nebo je tam nejake cidlo,ktere svetla spousti pri setmeni?
    Hledam na netu veskere mozne informace,ale nikde nic,dokonce ani v manualu o tom neni ani zminka.Jedine co jsem se v nejakem prispevku docetl je,ze nektere reaguji na naklon motocyklu a tim rozveci danou stranu.
    Predem diky za jakekoliv informace.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

    23.1.2018 od Babicka33

    Jedou dva policajti k zasahu a po chvili ten prvni rekne kolegovi, aby se nahnul z okna a podival se, jestli blika majak na jejich aute. Kolega poslechne, vystrci hlavu ven, koukne se smerem ke strese auta a hlasi: Blika, neblika, blika, neblika,..."

    Doplněno:

    tak nejak to bude ono

    23.1.2018 od bullson

    Doplnit odpověď

  • 1

    31.1.2018 od Kenap

    Ahoj! Taky jsem pátral, proč mi spodní svítí a nebo ne. Borec to zapojil jako mlhovky, tak při dálkových nejela a navíc jsem pak přišel na přepínač,který zapl ty mlhovky nebo nápis gold wing,který není ve dne moc vidět. Záleželo na poloze přepínače, co bude svítit. Namontoval jsem 2vypínače a je to v pohodě.Jak píše Lumen-jít po drátkách. Občas to zabere trošku víc času, ale ta pohoda, že to funguje podle mých představ- je prostě supr! Jinak elektro závada je to nejhorší, co tě snad může potkat. Nekonečné hledání drátků a studených spojů-tak pevné nervy

    Doplnit odpověď

  • 0

    23.1.2018 od Curtiss

    Originál zapojení je tak, že jsou spřažena s blinkry a svítí vždy jen na té straně, na které bliká blinkr. Tak je to zapojeno podle originálu, spousta lidí si to předělává, aby svítila trvale - někde jsem na to našel i schéma, ale už si nepamatuji kde. Každopádně by to mělo svítit buď podle originálního zapojení s blinkry, nebo trvale, ale nikde jsem se nesetkal s nějakým soumrakovým spínačem, takže hledat chybu v elektrice.

    Doplněno:

    žádné čidlo to nemá

    25.1.2018 od 1Polda

    diky za reakci... vyzkousim a budu moudrejsi .-)

    23.1.2018 od bullson

    Edit:
    tady jsou nějaké informace: http://www.goldwing...ghts-conversion.html

    http://goldwingdocs....iewtopic.php?t=23405

    23.1.2018 od Curtiss

    Doplnit odpověď

  • 0

    23.1.2018 od Lumen

    Jak pise cutriss,puvodne slo o jakesi ,,prisviceni,, so zatacky,ale tezko rict,jak si to kdo ,,vylepsil,,...nezbyva nez jit doslova po dratkach a hledat

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist