bmw_r1300gs_cartec




Nejde nastartovat

  • 0

    14.10.2017 od gyros74

    Zdravím vás,potřeboval bych poradit ze startováním.Mám Suzuki GSX-R 1100,r.v. 94.Mají tady tyto motorky el. čerpadlo?Vubec totiž při otočení klíčku neslyším že by čerpadlo nasálo benzín.Jeden den jsem to nastartoval a další den už ne.Zkoušeli jsme to roztlačit a taky nic,žádná snaha.Nemám manuál takže nevím kde to má nějakou pojístku abych se mohl podívat jestli není prasklá.A ještě jeden dotaz,když motorka nemá olej v motoru nebo má jen trošku tak by měla i tak chytnout nebo ne?Jde o stejnou motorku ale jen mě to zajímá protože jsem měl s kámošem debatu a nevíme jak to je.Všem moc díky za případné info k mému dotazu.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 0

    14.10.2017 od Lumen

    Je tady bambilion manualu ke stazeni tak zkus pohledat tam..jinak motorku bez oleje(teda pokud chces aby pak fungovala)rozhodne nestartovat.motor naskoci ale buh vi na jak dlouho a urcite ho to poskodi nebo znici

    Doplněno:

    Díky za reakci,manuál jsem hledal ale nic jsem nenašel tak to zkusím znovu.

    14.10.2017 od gyros74

    Doplnit odpověď

  • 0

    16.10.2017 od Dawe-Rc

    gsx-r 1100W nemá elektrické čarpadlo je zde podtlakový kohout, který se otvírá podtlakem ze sání. Pokud je kohout špatný, nebo prasklá vzduchová hadička tak se kohout neotevře a do karburátoru benzín neteče. Kohout se nechá otočit do pozice PRI nápis j nalit na kohoutu a benzín by mě téct samovolně do karburátoů. Pkud neteče doporučuji kohout vyčistit. Pozor na to, pokud je kohout otočen do téhle polohy měl jsem výrazně vyšší spotřebu benzínu.
    pokud nejde rztalčit tak bych začal výměnou svíček. Lehce se uchcává.
    Co se týče oleje v motoru tak na nastartování nemá vliv, ale ten motor bude během pul minuty na vyhození, protože kdo maže ten jede..

    Doplnit odpověď

  • 0

    18.10.2017 od kuceraz

    Záleží, co dělá.
    Pokud točí startér, zkus, jestli jsou svíčky mokrý, pokud ne, nejde tam benzín, pokud ano, nezapaluje (to by mohly být špatný kontakty na svíčkách, ty ale neodejdou přes noc všechny 4, spíš bys měl ulitý svíce).

    Pokud ani netočí, poslechni, jestli cvaká relé, jestli ano, bude problém ve startéru nebo elektrice před ním, případně ve chcípáku.

    Pokud relé necvaká, zkus to přes kabely nebo s jinou baterkou, pokud to nepomůže, zkus relé vyzkratovat, pokud je OK a je OK i zbytek mašiny, začne startér točit.

    Jinak, moje mašina má taky čerpadlo, ale nevydává žádný zvuky :)

    Doplněno:

    Děkuji vám za rady.Aspoň vím kde začít ☺

    19.10.2017 od gyros74

    Doplnit odpověď

  • 0

    22.10.2017 od LiborGSXR

    Nemá čerpadlo, Ovladání je kohoutem ON, OFF, Pri samospád, a otvírání kohoutku je podtlakem z 3 sání, membránou. Sundej krajní svíčky a stříkni trošku beznzínu stříkačkou, dej svíčka a kabely. Jestli bude mít snahu nastartovat tak nejde benzín do motoru.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist