bmw_r1300gs_cartec




předek plave

  • 0

    11.9.2017 od Kenap

    Ahoj,potřebuji poradit. Při rozjezdu a zároveň odbočování vlevo,jen vlevo, nebo pomalé jízdě vlevo cítím, že mi předek vybruje,trošku se jakoby třepe. Dělá to jen při zatáčení vlevo při malé rychlosti. Pokud jedu rychleji, tak nic,guma OK,ložisko dáno nové,problém setrvává. Nechci se pouštět do oprav nazdařbůh,na jiném golďasu jsem nejel, tak nemohu porovnat, jestli je daná závada problém,nebo to tak prostě ,,dělá''. Děkuji za rady a komentáře. Kenap.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (4)
  • 1

    12.9.2017 od adamadamec


    zacal jsi od loziska kola, ok. pokracuj vyse. kontrola dotazeni vidlic, kontrola lozisek ulozeni rizeni . a nakonec vyvazeni riditek, toto provadi malokdo.

    Doplněno:

    dík za info

    12.9.2017 od Kenap

    Doplnit odpověď

  • 1

    12.9.2017 od ferdabrabenecc

    Nerovnoměrně sjetá pneumatika, křivá osa předního kola, špatné ložisko předního kola, velká vule pouzder přední vidlice nebo souosost přední vidlice,=mechanické poškození nebo špatné složení při montáži, je dobré se ještě podívat na uložení kyvné vidlice. čest

    Doplněno:

    dík za info

    12.9.2017 od Kenap

    Doplnit odpověď

  • 1

    12.9.2017 od mzxy

    dělá to všechny vietnamské pneumatika značky Continental, i relativně nové...ve vzorku ( nejčastěji v tom co má tvar jedničky) se okamžitě vytvoří malé nepravidelné sjeté plošky které tvoří jakousi střechu v zatáčkách př. kolo vibruje

    Doplněno:

    na předku mám MARATHON front,(původní,vzorek dobrý), zadek DUNLOP elite3(nová),jinak díky za info

    12.9.2017 od Kenap

    Doplnit odpověď

  • 1

    13.9.2017 od Curtiss

    Kdy byly naposledy dělaný vidle? Doporučení je každých 12 000 km měnit olej, pokud to bylo zanedbaný, tak máš vydřený futra ve vidlích. Taky mi to dělalo. Postav to na hlavní stojan, heverem si přizvedni přední kolo a zkus s ním zacloumat ve směru jízdy, nesmíš cítit žádnou vůli. Jinak repase vidlí (pouzdra, gufera, stíráky a origo honda olej) cca 2500kč, práci nepočítám. Doporučuji pouze originál tlumičový olej Honda Showa, vyzkoušeno, že jiný olej nevydrží víc, jak 6000km.

    Doplněno:

    takže budu muset nechat udělat repasi tak jak jsi psal,začínám zjišťovat komu dát důvěru na opravu,tlumiče odmontuji ale na opravu si sám netroufám,ještě jednou dík za radu a pohodový podzim v jedné stopě!

    29.9.2017 od Kenap

    Díky,zítra to prubnu a dám vědět jak jsem dopadl.Mášu mám teprve půl roku a bohužel žádné údaje o údržbě nemám.

    13.9.2017 od Kenap

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist