globalmoto_duben_nolan




Hlučná motorka - Rakousko, druhá pokuta?

  • 0

    23.9.2016 od Fajous

    Čaute,
    asi před 2 tydny jsem byl projet Rakousko, kde mne zastavila hlídka. Ze začatku to vypadalo jako bežná kontrola, nicmene dojela policejni dodavka, a policisté z Ostreichu se rozhodli, že mi udělají kompletní technickou kontrolu. Po nějakém marném hledání je napadlo, že mi zmeří hluk. Limit je 85db a já měl naměřených 90db, takže mi dali pokutu 75e s tím, že je to všechno. Nechtěl jsem to nějak řešit jelikož jsme si pořádně s cajtama ani nerozuměli, tak jsem jim to zaplatil a valil dál s tím, že je to uzavřene. Nicmene ted mám doporučený dopis z rakouska na pošte a jsem si skoro jistý, že to souvisí prave s tímto. Muj dotaz tedy je, netušíte co to může byt a mám to vyzvedávat? Ti idioti to totiž neposlali na moje trvalé bydliště, ale na adresu, kde jsem bydlel asi 2 roky zpatky. Docela by mě zajímalo co tam může být, nicméně, nerad bych vyzvedaval složenku na 1000e za 5db hluku, když to jejich administrativa nezvládla. Předem díky za Vaše zkušenosti.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (2)
  • 0

    24.9.2016 od birnes

    Nejspise to bude oznameni o spachani prestupku kvuli "bodovemu systemu".
    Myslim ze maji poprve nejake napomenuti nebo co. A pokud neco spachas podruhe maji moznost ti jako cizinci, zakazat ridit v Rakousku.

    Doplněno:

    když si to nevyzvedneš tvoje věc, dopis se bere jako doručený..abys nebyl pak překvapen obsílkou od soudu nebo exekucí

    25.9.2016 od ja1

    uřední lejstro od zaplacené pokuty ..taky příloha kde se můžeš písemně vyjádřit

    25.9.2016 od ja1

    Doplnit odpověď

  • 0

    3.10.2016 od vejvodak

    Ahoj,
    tak to je masakr tedy...jezdim do Rakouska taktéž často a tohle se mi ještě nestalo a to jezdim s laďákama s dbkillerama samozřejmě....ovšem ta hranice 85 dB se mi zdá jako debilní, jelikož ma motorce mam originál Suzuki štítek a je na něm z výroby 90 dBA...tak nevim co by na to Rakušáci řekli kokoti....jinak napiš jak jsi dopadnul s tim dopisem...M.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist