globalmoto_duben_nolan




Terénní veteráni opět po roce na Kavčáku

Koho uchvátily historické terénní mašiny, jen těžko může chybět v sobotu 23. května na Kavčáku. Rok se sešel s rokem a v areálu poblíž Benešova se opět budou prohánět nejrůznější mašiny, které psaly dějiny offroadových závodů. Mezinárodni setkání historických soutěžních a terénních motocyklů je tu!

Letos se bude konat již 6. ročník Mezinárodniho setkání historických soutěžních a terénních motocyklů a každý kdo se alespoň jednou přišel podívat, bude souhlasit, že vždycky bylo na co koukat. I letos se v depu sejdou nadšenci, kteří sedlají například soutěžní Jawy, motokrosové čízy, stroje zahraniční výroby jako jsou MZ, Sachs, KTM, Herkules, Fantic, SWM a nebo Yamaha, Honda, Suzuki či Kawasaki. Podmínkou účasti je rok výroby 1987 a níže.
Od devíti hodin se pustí do zaváděcích kol, v 9:45 začne jízda pravidelnosti a pak od 11:30 proběhnou šedesátiminutové volné jízdy po dráze. Ve 14 hodin odstartuje cross country dvojic. Více informací se můžete dozvědět na stránkách www.kbs.cz nebo telefonním čísle  602 209 084 . Podle čerstvých informací je možné vyplnit přihlášku až na místě. 

Ve shrnutí:
6.ročník Mezinárodniho setkání historických soutěžních a terénních motocyklů
23.květen 2009 - Benešov u Prahy
Areál Kavčák - BABA
Motocykly do r.v. 1987

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist