yamaha_tenere_duben




Vyhrajte vstupenku na galavečer ankety Zlatý volant

Zlatý volant aneb ocenění nejlepšího automobilového závodníka se letos koná po 41. V rámci galavečera dostanou ocenění i nejlepší motorkáři a to po dvanácté v řadě, svědky těchto událostí můžete být i vy. Stačí s námi soutěžit o vstupenku na galavečer v hodnotě 2000 Kč. A soutěžit můžete, i pokud fotíte.

V tom případě se můžete přihlásit do ankety o nejlepší fotografii z oblasti motorsportu roku 2017 – Zlaté oko. Stačí se přihlásit na webových stránkách a poslat jednu, maximálně pak tři fotografie, vše musíte stihnout do 31. Ledna 2018. Ti nejlepší dostanou trofej a věcné ceny na slavnostním vyhlášení ankety o Zlatý Volant ve čtvrtek 22. Února 2018 v Kongresovém sále PVA Expo Praha.

Tam se galavečer přesunul z pražského Žofína a celý sál bude stylizovaný do podoby závodního depa za přítomnosti skutečných závodních speciálů. Hlavními lákadly slavnostního večera jsou světové legendy motorsportu v čele s jezdcem F1 Davidem Coulhardem, pětinásobným mistrem světa pětistovek Mickem Doohanem a špičkovým jezdcem vytrvalostních závodů, cestovích a formlových vozů Hansem-Joachimem Stuckem.

Pokud máte zálibu v anketách, můžete se zúčastnit jedné ze třech, které najdete na internetových stránkách. Osobně bychom vám doporučili hlasovat o nejlepší motoristickou událost roku, kde můžete mimo jiné vybírat mezi brněnskou MotoGP, pardubickou Zlatou přilbou a FMX Gladiators Games.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdo získal titul Zlatá Řídítka za rok 2016?
    • Jakub Kornfeil
    • Jaromír Romančík
    • Václav Milík

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)




TOPlist