globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte poukaz na 2000 Kč do MotoZemě

Půlka listopadu na krku, jeden aby už začal shánět vánoční dárky. Pro motorkáře se toho vždycky najde dost, ten váš doma by třeba ocenil nové rukavice, boty, páteřák… Šance, že se netrefíte do velikosti nebo správného produktu, je ale poměrně velká a dárkový poukaz je tak oblíbeným řešením. A vy teď můžete jeden vyhrát.

Není asi v Česku motorkář, který by ještě neslyšel o MotoZemi. Za ta léta na trhu si tato původně severomoravská společnost vybudovala slušné renomé především šíří svého sortimentu a dobrými cenami. A také už ji nenajdeme jenom v Dobré nedaleko Ostravy, další pobočky má v Brně a Říčanech u Prahy. To je v aktuální koronavirové situaci tedy jedno, protože obchody jsou stejně zavřené a osobní odběr není možný, ale e-shop samozřejmě funguje dál a jede na plné pecky. Není divu. Některé firmy se specializují na oblečení, jiné na díly, v MotoZemi ale mají vlastně všechno – oblečení od hlavy k patě, příslušenství na motorku i náhradní díly, „spotřebák“ i něco na zkrášlení.
V MotoZemi si vybere snad úplně každý a co si vybere, to bude jenom na něm – tedy samozřejmě v případě, že vyhraje onen poukaz na odběr zboží v hodnotě 2000 Kč, o který právě teď hrajeme. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstíčka!

Instagram Motozem.cz

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik fanoušků sleduje Instagram obchodu MotoZem?
    • cca 1000
    • cca 7000
    • cca 14 000

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist