husqvarna_svartpilen_801_2




Vyhrajte nepromokavou kombinézu Rev´it Pacific 2

Po nekonečných vedrech nyní konečně přichází ochlazení. V nastávající podzimní sezóně určitě přijde vhod nepromokavá kombinéza do deště. Jednu takovou z produkce holanské značky Rev´it v hodnotě dva a půl tisíce teď můžete vyhrát.

Pokud hledáte kde koupit holandskou značku Rev´it, tak to místo nově najdete přímo v motocentru Vrbovka, kde na vás čeká kvalitně navržené oblečení pro motorkáře. Produkty této značky slouží nejen k tomu, aby byly součástí vašeho vybavení, ale jsou rovněž navrženy tak, abyste si maximálně užili svou vášeň z jízdy.

Novou prodejnu najdete na adrese Vrbova 1427/19, Praha 4 – Braník, kde vás obsluha ráda přivítá v pracovních dnech 09:00 – 19:00 hod a v sobotu 09:00 – 16 hod. Snažíme se, abyste u nás dostali plnohodnotné informace a záleží nám na tom, aby se u nás zákazníci cítili dobře a rádi se vraceli.

Prodejna byla nově otevřena v lednu 2018 a již během této krátké doby jsme získali stabilní portfolio pravidelných zákazníků. Naše nabídka je rozmanitá a každý zákazník si přijde na své. U nás najdete kvalitní kožené kombinézy, textilní bundy a stylové parky. Zastoupeny jsou také sportovně střižené rifle vyrobené z Cordury s Coolmax vláknem, jež zajistí nejen maximální bezpečí, ale také komfort v nepříznivém počasí. V neposlední řadě nesmíme zapomínat na boty. V naší nabídce najdete cestovní boty se systémem Boa®, který zajistí snadnou ovladatelnost a také širokou nabídku kožených i textilních bot vhodných do města. Značkové boty nejen dobře vypadají, ale garantují pohodlí i při dlouhých vyjížďkách.

Dále u nás nechybí páteřové chrániče s ergonomickým designem Tryonic, zádové chrániče SeeSoft, které jsou odolné proti nárazu a odpovídají certifikaci úrovně EN 1621-2:2014 – Level 2. Samozřejmostí je pak široký výběr rukavic, nepromoků, šlí, ponožek, reflexních vest, termoprádla a v tomto horkém období nejvíce vyhledávaných chladících vest Liquid. V prodejně na vás čeká také koutek s kvalitními přilbami Schuberth a HJC.

O kombinéze Revit Pacifik H2O

Revit Pacifik H2O je bestsellerem od svého zavedení v roce 2011. Vnější vrstva je prodyšná, zip byl vyměněn za značkový YKK® a reflexní prvky jsou nyní 3M™ Scotchlite™. Materiál je 100% polyester a je 100% voděodolný.3M™ Scotchlite™ reflexní materiály používají technologii známou jako zpětný odraz - světelné paprsky se vrací ve směru, ze kterého přišlly, abyste zůstali vidět a cítili se bezpečně. Díky nastavitelným prvkům přizpůsobíte nepromok jakémukoli oblečení. Dodáváno v praktickém cestovním obalu, dlouhý zip zase usnadňuje oblékání.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Prodejna má i svůj vlastní e-shop. Jaká je adresa?
    • www.revitsport.cz
    • www.revitshop.cz
    • www.revitstore.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist