globalmoto_duben_nolan




Vyhrajte motodžíny Street Racer

O výhodách motorkářských džínsů především ve vztahu k létu už jsme psali mnohokrát, tak to nebudeme prodlužovat. Chcete jedny takové motodžíny vyhrát? U nás žádný problém, máme pro vás nové Warriory od značky Street Racer!

Model Warrior je letošní novinkou značky Street Racer, jež je pevně spjata se společností MotoZem.cz. Jde o džíny vyrobené z několika materiálů: 68 % bavlna, 13 % Dyneema, 10 % nylon, 8 % polyester, 1 % Spandex, přičemž díky polyethylenovému vláknu Dyneema jsou džínsy mimořádně pevné (až o 40 % pevnější než aramidové vlákno a 15x pevnější než ocel). Standardní výbavou kalhot jsou homologované chrániče kolen a boků, ty kolenní jsou navíc vyjímatelné z vnější strany, takže v případě potřeby uděláte z riflí na motorku běžné civilní džínsy. Bezpečnostní výbavu doplňuje reflexní prvek na zadní kapse (celkem jsou v džínsech čtyři vnější kapsy), nad koleny a v oblasti beder potom najdete strečové panely, které zajišťují komfortnější nošení. Warriory jsou k dispozici v černé barvě, ovšem pokud se ptáte na velikosti, odpověď není úplně jednoduchá. Tyhle džínsy se totiž dělají ve třech provedeních a ve standardní délce jsou v sedmi velikostech, ve zkrácené délce ve čtyřech velikostech a v prodloužené délce zase v sedmi velikostech.

V obchodě za Warriory zaplatíte 4999 Kč, ovšem u nás je můžete mít úplně zadarmo. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku (nápovědu najdete na webu MotoZem.cz) a mít štěstí při losování. Výherce si bude moci vybrat, jestli chce zkrácené, standardní nebo prodloužené kalhoty.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Z jaké země pochází značka oblečení a doplňků Street Racer?
    • Česká republika
    • Francie
    • Rumunsko

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist