journeyman_brezen




Soutěžte s námi o maziva a chemii Morris Lubricants

První slunečné dny sice vystřídal trochu nečas, nicméně jaro je na spadnutí a začínáme své stroje vytahovat z garáží. Peněženky se při jarní přípravě na sezonu zase pořádně prohnou, tak proč jim trochu neulevit a místo nakupování něco nevyhrát, když je to tak snadné?

O tom, co obnáší důkladná jarní příprava, vědí své pánové ze společnosti TrueTech s.r.o., která provozuje internetový obchod www.primadilna.cz, kde najdete vše, bez čeho se při práci na motorce neobejdete. Tedy, jejich sortiment je mnohem širší a zahrnuje vlastně vše pro profesionální řemeslníky, od zkoušeček napětí po soustruhy. Cokoli potřebujete do dílny, najdete tady.

TrueTech je také výhradním distributorem britské olejářské značky Morris Lubricants, jejíž produkty jsou předmětem dnešní soutěže. Že vám tohle jméno nic neříká? Chyba, tahle společnost funguje už... ale to vám nemůžeme vyzvonit, to je přeci otázkou v naší soutěži! Nicméně funguje už opravdu hodně dlouho, a pokud nechcete tipovat a raději jdete na jistotu, koukněte na již zmíněný web www.primadilna.cz, tam to najdete. Stejně jako informaci, že nově se ambasadorem značky Morris Lubricants stal populární britský "bezmozek" Guy Martin. A teď už pojďte soutěžit!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolikáté historické výročí letos slaví britský výrobce maziv Morris Lubricants?
    • 100 let
    • 50 let
    • 150 let

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • TrueTech

    TrueTech je obchodně-technická společnost se zaměřením na prodej olejů a kovoobrábecích strojů a nástrojů a nářadí. Provádí také servisní činnost a vývoj strojních zařízení převážně v oblasti kovoobrábění. TrueTech s.r.o. je výhradním zastoupením značek Warren Machine Tools Ltd. pro ČR a SR a Morris...




TOPlist