husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěžte o dárkový poukaz v hodnotě 2000 Kč od Motozemě

Za pár týdnů je to tady zase. Kapr, koledy, stromeček a hlavně dárečky. Jestli si pořád lámete hlavu a nevíte čím potěšit své blízké, zkuste soutěžit o dárkový poukaz od Motozemě v hodnotě 2000 Kč.

Zanedlouho se v obchodech rozezní vánoční koledy, nastane čas zdobení stromečku, ochutnávání cukroví a vymýšlení originálních dárků. Chcete si letos odpočinout od přeplněných nákupních center, a místo kosmetických balíčků nebo nudných zbytečností potěšit své blízké skutečně jedinečnými a vtipnými drobnostmi nebo opravdu kvalitní výbavou? Inspirujte se online tipy na www.motozem.cz. Buďte si jisti, že takovými dárečky nezklamete a uděláte radost milovníkům rychlé jízdy i sezónním jezdcům.

Kompletní sortiment od předních výrobců a dárkové předměty s moto tématikou jsou dostupné v kamenné prodejně v Dobré u Frýdku-Místku. Neváhejte a udělejte si výlet pro ten správný vánoční nákup. Pokud nemáte možnost obchod osobně navštívit, určitě nezoufejte. MotoZem má svůj vlastní e-shop, ve kterém můžete nakupovat z pohodlí domova! Jestli si netroufnete vybrat velikost, barvu nebo nevíte, jaké oblečení bude nejvhodnější pro vaše blízké, investujte do dárkové poukázky. Jsou k dostání v různých hodnotách a určitě s ní nic nezkazíte. Připravte se na Vánoce s předstihem a užijte si originální svátky s těmi nejbližšími. MotoZem vám přeje šťastné a bezpečné!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Ve kterém roce byla otevřena první kamenná prodejna MotoZem?
    • 2009
    • 2010
    • 2011

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist