globalmoto_duben_nolan




Soutěž: vyhrajte letní bundu na motorku značky Scott

SCOTT je prémiovou značkou vyhledávanou především náročnými cestovateli. Své si zde najdou také bikeři, prodírající se denně městskou džunglí. Letošní novinka, prodyšná, letní bunda SCOTT SUMMER VTD DP BLOUSON je jako dělaná pro každodenní vyjížďky, kdy netušíš jaké počasí tě ten den zastihne. Ráno, při cestě do práce oceníš samostatnou bundu s funkční membránou, kterou při cestě domů sroluješ do zádové kargo kapsy a užíváš si, letní den.

Hraj s Moto Paličem o vzdušnou letní bundu SCOTT SUMMER VTD DP BLOUSON!

Od letošní sezóny je v nabídce prodyšná letní bunda SCOTT SUMMER VTD DP BLOUSON, která je doplněna o funkční nepromok, ten tvoří účinnou ochranu proti vodě a větru. Membrána zároveň umožnuje únik vlhkosti a par. Takováto kombinace ochrany a vzdušnosti tě udrží v suchu a pohodě v jakýchkoliv klimatických podmínkách.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jak se jmenuje funkční membrána používána značkou SCOTT, která je v názvu produktu pod zkratkou DP?
    • DUALphase
    • DRYOphase
    • DRYOsphere

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Motopalič

    Naše společnost je ryze česká firma, která si vzala za cíl dovážet na český trh kvalitní produkty z oblasti motosportu. Dnes je firma strategickým dodavatelem a přímým distributorem výrobků předních světových producentů, jako jsou Bel Ray, Beta, Delta Breaking, Reikon, Scott, Sidi či Vertex a to jak...




TOPlist