husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž s Bikers Crown o poukazy na 1 000 Kč

V těchto dnech právě vychází nový katalog jednoho z největších českých motoshopů a v souvislosti s tím jsme pro vás připravili soutěž. Vyhrát můžete poukaz na nákup zboží v síti prodejen Bikers Crown v hodnotě 1 000 Kč.

V pořadí už patnácté vydání katalogu Bikers Crown přichází na pulty v tradičním březnovém termínu, a najdete v něm opět kompletní sortiment firmy, která na našem trhu zastupuje víc než 70 značek. V jejích deseti kamenných prodejnách s celkovou plochou 5 200 m2 denně nakoupí v průměru přes 250 zákazníků a e-shop ročně navštíví víc než 600 tisíc lidí.
Vy teď máte možnost vyhrát jeden ze dvou dárkových poukazů na nákup zboží u Bikers Crown dle vlastního výběru v hodnotě 1 000 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik stran má letošní výroční katalog Bikers Crown?
    • 999
    • 1024
    • 1056

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Bikers Crown

    Prodej motocyklového příslušenství, náhradních dílů a doplňků pro všechny typy motocyklů. Oficiální distributor více než 40 světových značek pro Českou republiku a Slovensko. Velkoobchodní distribuce v dealerské síti prodejen a servisů, sít vlastních maloobchodních prodejen, profesionální e-shop se ...




TOPlist