globalmoto_duben_nolan




Soutěž o týdenní offroadové ježdění ve Španělsku

Jako každý rok, i tuto zimu pořádá motoškola Přijďte se projet týdenní expedice po šotolinách západního Španělska. A stejně jako loni, i letos můžete účast v jedné takové expedici vyhrát.

Zatímco v Česku už to bude jen o blátě a zimě, Španělsko je přes zimu samozřejmě úplně jiný zážitek. A nejde jen o to počasí, podstatně přívětivější, ale také o samotné terény s nekonečnými cestami v okolí městečka Plasencia, kam vás převezeme po příletu do Madridu.

Po následujících šest dní vždy po probuzení do prosluněného rána nastartujeme mašiny a začneme kypřit rudou hlínu. Navštívíme rozlehlé dobytčí ohrady, vystoupáme do téměř 1600 m n.m. v pohoří Sierra de Gata, probrázdíme úžasné nekončící šotolinové cesty ve stínu borovicových lesů nebo vyjedeme pořádný krpál po kamenitých stezkách. Trasy se řeší individuálně podle dovedností a požadavků účastníků. V průběhu dne se vždy v místní malebné vesničce zastavíme na kafe, případně ochutnáme místní jídlo.

Expedice jsou osmidenní, přičemž šest dní je věnováno samotné jízdě. Termíny jsou vypsané, první turnusy už probíhají a jezdí se až do půlky dubna, dokonce i přes Silvestr. V každé expedici je šest účastníků, o které se starají čtyři instruktoři a můžete si vybrat, na čem budete jezdit. Používáme motocykly BMW, na místě vás čekají modely R 1250 GS, F 850 GS, F 750 GS a G 310 GS. Jaký si vyberete, je jen na vás, samozřejmě můžete stroje vystřídat.

Cena expedice je 63 000 Kč a zahrnuje zapůjčení motorky včetně benzínu, služby instruktorů a přepravu minibusem z a na letiště. Účastník si sám hradí zpáteční letenku (v závislosti na době zakoupení od 100 do 300 EUR), jídlo a pití a ubytování, které stojí buď 25 EUR/noc ve dvoulůžkovém nebo 50 EUR/noc v jednolůžkovém pokoji.

Pokud máte rádi dobrodružství, láká vás offroadové ježdění po Španělsku a nemáte zrovna prázdnou kapsu (doprava, ubytování, strava), můžete vyhrát účast v jedné expedici motoškoly Přijďte se projet. Stačí správně odpovědět na dvě jednoduché otázky.

 

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V okolí jakého španělského města se expedice konají?
    • Barcelona
    • Plasencia
    • Gibraltar
  • Jaké motocykly používá motoškola Přijďte se projet?
    • BMW
    • Honda
    • Triumph

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • PRIJDTESEPROJET

    Jsme netradiční motoškola, která jde svojí vlastní cestou. Jsme parta kamarádů, kteří se baví svojí prací. Přijďte se také projet, pobavit a zábavnou formou zlepšit své jezdecké umění. - vyzkoušejte motocykly značka BMW, TM a GAS GAS včele s 1250GS. - nabízíme program pro celou rodinu, vět...




TOPlist