globalmoto_duben_nolan




Soutěž o přilbu LS2 FF325 STROBE

Další šance vyhrát přilbu je tady. S firmou ASP Group tentokrát soutěžíme o vyklápěčku LS2 FF325 STROBE s vestavěnou sluneční clonou. Na výběr jsou barvy černá lesklá, černá matná, bílá a reflexní žlutá.

Přilby LS2 se během poměrně krátké doby dostaly mezi nejprodávanější světové značky a na některých trzích doslova dominují. Vidět je můžete na hlavách jezdců MotoGP nebo slavného Dakaru, a samozřejmě také v běžném provozu.

Populárním modelem je vyklápěčka LS2 FF325 STROBE, o kterou dnes soutěžíme. Aerodynamická HPTT skořepina je vyrobená z odolného polykarbonátu technologií vysokotlakého termoplastického vstřikování, interiér umožňuje pohodlné nošení dioptrických brýlí a plexi se zvýšenou odolností proti poškrábání je rychle vyjímatelné bez potřeby nářadí. Antibakteriální interiér lze kompletně vyjmout a vyprat. Pohodlné zapínání je zajištěno mikrometrickou rychlopřezkou, a nechybí ani příprava pro Bluetooth komunikátor.

Jednu přilbu LS2 Strobe můžete vyhrát, když správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při slosování. Držíme palce!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Který jezdec letos nezávodí ve třídě MotoGP v přilbě LS2?
    • Loris Baz
    • Yonny Hernandéz
    • Isaac Viňales

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist