husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o poukaz do MotoZemě v hodnotě 3000 Kč

Motocyklová sezóna je v plném proudu a člověk často zjišťuje, že by se mu něco hodilo. Slabé letní rukavice, nepromok, brašny, kevlarové džíny, my motorkáři prostě můžeme nakupovat pořád. V MotoZemi teď jeden z vás nakoupí s velkou slevou.

Představovat společnost MotoZem na našich stránkách by bylo jako nosit dříví do lesa. Tady na motorku i na sebe seženete snad úplně všechno. A je jedno, jestli zavítáte do některé z prodejen, které má MotoZem v České republice a nově i na Slovensku, anebo jestli brouzdáte po e-shopu. Obléknou vás tady od hlavy až po paty, tedy od helmy přes rukavice a bundu/kombinézu až po motodžíny a boty, do toho vás vybaví chrániči včetně nejnovějších airbagů, a to ještě není nic proti tomu, co všechno si můžete pořídit na svoji motorku. Ať už jde o praktické věci, jako jsou zavazadla, zámky, chemii na údržbu, nebo o blbinky pro radost, jako jsou různé polepy nebo teploměry apod. Samostatnou sekcí jsou náhradní díly, kde nakoupíte oleje, lanka, svíčky, řetězovky… Fajn je také to, že sortiment vyhoví svou šíří i různým sociálním skupinám, seženete zde jak produkty renomovaných výrobců, tak od značek, které koukají hlavně na dobrý poměr kvality a ceny. A právě cenu čehokoli, co si u MotoZemě objedná, si jeden (či jedna) z vás bude moci snížit pomocí poukazu o rovné 3000 Kč. Stačí jenom dobře odpovědět na soutěžní otázku (nápovědu hledejte na webu MotoZemě) a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik má MotoZem celkem kamenných prodejen?
    • jednu
    • dvě
    • tři
    • čtyři

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist