husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o otevřenou přilbu RSA

Skútr, cruiser, pohodový naháč, na těchto strojích otevřenou helmu používáte nejčastěji. Potřebujete novou? Můžete si buď nějakou koupit, nebo u nás vyhrát novinku od české značky RSA!

RSA je mladá česká značka, která je spojena se známým českým motocyklovým obchodem MotoZem, jenž kromě e-shopu provozuje také kamenné prodejny u Prahy, Brna a Frýdku-Místku. Portfolio výrobků, které značka RSA nabízí, je obrovské, patří sem zavazadla, doplňky i kompletní vybavení na motorkáře, tedy včetně helem. A helma RSA Active je letošní novinkou, o kterou si zasoutěžíme.

Tahle helma není žádná šlupička na čínského padesátkového skútříka, nýbrž pořádná velká otevřená přilba na dospělé stroje, podívejte se na to protažení až do tváří. Vnější skořepina je vyrobena z polykarbonátu a má v sobě několik uzavíratelných větráčků, které přijdou vhod za horkého počasí. A když helmu propotíte, jednoduše interiér vyjmete a vyperete. Velké plexi je připravené pro montáž protimlžicí fólie, ačkoli ta u otevřených helem nebývá tak důležitá jako výklopná sluneční clona, která zde samozřejmě nechybí. Barevné provedení je jediné, dnes tak oblíbené matné černé, ovšem velikostí je víc než dost - od XS po 2XL. Cena na krámě je 2499 Kč, vy však helmu můžete mít zadarmo, pokud správně uhádnete odpověď na soutěžní otázku a při losování se na vás usměje štěstí.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik má obchod MotoZem kamenných prodejen?
    • 1
    • 3
    • 6

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist