yamaha_demo_tour




Soutěž o olej do Vašeho motocyklu

Ve spolupráci s firmou DuglasOil.cz jsme pro vás tentokrát připravili soutěž o 4 litry oleje dle vlastního výběru. Zúčastněte se a vyhrajte olejovou náplň do svého motocyklu.

Motocyklová sezóna je ve svém závěru a nadešel čas k zazimování našich strojů. Nedílnou součástí každoroční pravidelné údržby je i výměna oleje. Díky výrobním technologiím moderních olejů nezáleží na tom, zda vyměníte olej po skončení sezóny nebo na jejím začátku. Proto pokud vyměníte olej nyní, můžete na jaře vyjet hned s prvními slunečnými dny a ještě ušetříte díky skvělým cenám olejů. Náš nejrozšířenější polosyntetický olej 10W40 je nyní za skvělých 139 Kč/l. Zúčastněte se soutěže a vyhrajte olejovou náplň do svého motocyklu.

Desítky spolupracujících servisů a prodejců, stovky spokojených zákazníků, to je výsledek ročního působení olejů DuglasOil v motocyklovém odvětví v ČR. Špičková kvalita maziv DuglasOil přesvědčila mnoho profesionálních jezdců na MX tratích i silničních okruzích. Pro závěr letošní sezóny chystáme dvě novinky – velmi žádaný olej 20W50 (139 Kč/l) a plně syntetický olej 10W30 (169 Kč/l). K prodeji budou od počátku listopadu. Sledujte náš web.

Oleje se vyrábějí v rafinerii Ra.M.Oil v italské Neapoli. Tato rafinerie funguje více než padesát let a je jednou z mála v Evropě, která vyrábí jak základové oleje, tak i kompletní výrobky a dodává je i dalším olejářským firmám. Mimo jiné vyrábí maziva pro Castrol, Shell, Total, Texaco a další. Rafinerie Ra.M.Oil založila svou privátní značku DuglasOil proto, aby přinesla zákazníkům nejvyšší kvalitu za rozumnou cenu. Všechny oleje splňují nejnovější předepsané normy, více informací a obchod naleznete na stránkách WWW.DUGLASOIL.CZ

Pro účast v soutěži a možnost výhry je nutné zodpovědět dvě jednoduché otázky:

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaké normy splňuje olej Super 4T Racing Power 10W50?
    • API TC, JASO FC
    • VW 505.01
    • API SM, JASO MA2
  • Kolik motocyklových dvoutaktních olejů (2T) je v současnosti v nabídce DuglasOil?
    • 2
    • 3
    • 4

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Duglas Oil

    Prodej a distribuce italských olejů Duglas Oil. Špičkové oleje za zajímavé ceny, maloobchod i velkoobchod.




TOPlist