globalmoto_duben_nolan




Soutěž o nový mazací systém řetězu Scottoiler

Správná údržba řetězu je pro jeho dlouhý a spokojený život důležitá. Někdo si rád v neděli odpoledne sedne ke svému miláčkovi a dopřeje mu dlouhou očistnou kůru, jiný by řetěz nejraději neřešil vůbec. Do té druhé škatulky patří často cestovatelé, protože při své vysněné dovolené nebo expedici prostě nechcete neustále řešit, kde a jak se o svůj řetěz postarat. Řešením, nejen pro tyhle situace, je už dlouhá léta systém automatického mazání řetězu Scottoiler.

Letošní rok přinesl novinku s názvem xSystem. Na nové mazačce se pracovalo tři roky a vývoj přinesl kompaktnější, inteligentnější jednotku, se snadnou montáží a jednoduchou obsluhou, tím pádem i optimální namazání řetězu v každé situaci. Vy ji můžete mít díky dovozci produktů Scottoiler, firmě ABMOTO.cz.

XSystem řeší mazání řetězu elektronicky, nemusíte mít ale strach o složitou montáž. Nádobku, která je současně i řídící jednotkou, jednoduše namontujete na vámi vybrané místo na motorce a připojíte na baterku. Podobně jednoduchá je i montáž trysky k řetězovému kolu. Držák této trysky se dá jednoduše přizpůsobit šířce a tvaru kyvky, takže je jedno, jestli máte vidlici hranatou, oválnou, kulatou nebo dokonce jednostrannou. Na každou z nich ho snadno přiděláte pomocí prověřené 3M pásky.

Ovládání namontovaného systému je také velmi jednoduché. Na zásobníku oleje si jednoduše nastavíte jednu z pěti úrovní průtoku oleje a o zbytek se postará systém sám. Nemusíte mít zároveň strach, že při stání najdete pod motorkou olejovou loužičku. Po zastavení se mazačka sama přepne do režimu spánku a nemaže. Když spí, je odběr proudu minimální, nějakých 400 mikroampér, takže se nemusíte bát ani o svou baterku. Jakmile se zase vydáte na cestu, tak se xSystém díky tříosému akcelerometru opět probudí a pustí se do své práce. Jednoduché účinné a vám to ušetří čas a peníze. Na jedno naplnění ujedete s xSystemem až 2 400 km.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • V jakém roce ABMOTO.CZ otevřelo na Smíchově svou prodejnu?
    • 2008
    • 2009
    • 2012

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ABMOTO - Štěpán Jeník

    E-shop, prodejna. Prodej náhradních dílů, doplňků a příslušenství pro motocykly a skútry od více než stovky předních výrobců motocyklových dílů, doplňků a maziv. A proč zrovna nakoupit nebo servisovat u nás. - na výběr z více než 100tis. kvalitních náhradních dílů, příslušenství a doplňků - ...




TOPlist