globalmoto_duben_nolan




Soutěž o dvě balení motorkářské kávy Caffé Veloce

Nastává období, kdy na svoje jednostopé miláčky bude většina z nás už jenom vzpomínat. Ale proč si je nepřipomenout každé ráno s kafem, které je s motorkami pevně spojeno? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

Káva, která spojuje vášeň pro tradiční italské espresso a lásku k rychlým strojům. Uvnitř každého šálku Caffé Veloce tepe motor, který tě dostane do pohybu. Tyhle dvě věty z oficiálních webových stránek českého zastoupení této italské kávy jsme vybrali jako její dokonalou charakteristiku. Jakou jinou kávou by si motorkář měl chtít zlepšovat den?

Vy jste se už s Caffé Veloce mohli u nás setkat, a to naživo a zcela konkrétně. Na letošním jarním veletrhu Motosalon v Praze jsme tuhle kávu na našem stánku nabízeli zdarma pro všechny registrované uživatele našeho portálu. A nevybavíme si jediné záporné hodnocení.

V nabídce českého zastoupení najdete rovnou pět různých směsí, takže si může každý vybrat takovou kávu, kterou má nejraději. Morbida je směs 85 % arabiky a 15 % robusty, pocházející z brazilské a středoamerické Grand Cru kávy, Audace nejintenzivnější arabika z Brazílie, Střední Ameriky a Karibiku, obohacená vybranou Robustou pocházející z Indie, v poměru 90:10. Pod názvem Potente najdete tradiční vyváženou směs 50:50, Ribelle je směs 40 % arabiky a 60 % robusty, která si nelépe rozumí s automaty na kávu a automatickými espressy. Přímo pro motorkáře je určena Sportiva GT (arabika a robusta opět půl na půl), prodávaná v mletém i zrnkovém provedení, která je vhodná pro všechny druhy přípravy, tedy moka konvička, automatický kávovar, filtrovaná káva i pákový kávovar.

Pokud na dobré kávě ujíždíte, máte nyní příležitost, jak se dostat ke dvěma balením Caffé Veloce a prodchnout podzimní dny vzpomínkami na život v jedné stopě. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu toho štěstíčka!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kde sídlí výhradní distributor Caffé Veloce pro Českou a Slovenskou republiku?
    • v Praze
    • v Třebíči
    • v Ostravě

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoTrade

    Firma MotoTrade se zabývá hlavně prodejem motocyklů, skútrů, čtyřkolek a elektromotorek. Jedná se jak o prověřené ojeté stroje, tak nové motocykly a čtyřkolky. Další sekcí MotoTrade jsou motodoplňky, a kompletní vybavení pro motorkáře, vše je možné objednávat i přes náš elektronický obchod htt...




TOPlist