globalmoto_duben_nolan




Soutěž o chladící vestu MACNA

Připravili jsme pro vás soutěž o letošní novinku z obchodu Bikers Crown - chladící vestu značky Macna.

Holandská značka Macna je dlouholetým výrobcem motooblečení a pro letošek zařadila do svého sortimentu novinku v podobě funkční chladící vesty. Chladící vesta Macna by se měla postarat o teplotní pohodu jezdce v těch nejparnějších dnech, kdy funguje jako spodní vrstva, ideálně vhodná hlavně pod kožené oblečení.
Princip funkčnosti vesty je jednoduchý. Do vesty se nalije půl litru obyčejné vody, tělesná teplota a teplota okolního vzduchu ji z vesty odpařují. Důsledkem je, že povrch a vaše kůže se ochladí suchým způsobem předtím, než se zpotíte. Když je nakonec zásobník vody prázdný, jednoduše vodu dolijete a jste zase připraveni být příjemně chlazeni, a to až po dobu tří dnů.
Vesta má fleecovou podšívku s antibakteriální úpravou, není problém ji prát. Díky jednoduché konstrukci není nijak nepříjemně těžká a nebude problém ji napasovat pod oblečení i s páteřovým chráničem. Tuto vestu najdete na prodejnách Bikers Crown za cenu 2.790 Kč.
Jedna vesta je nyní také v naší soutěži.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Od kterého roku je Bikers Crown výhradním dovozcem produktů značky MACNA do ČR?
    • 2010
    • 2011
    • 2012

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Bikers Crown

    Prodej motocyklového příslušenství, náhradních dílů a doplňků pro všechny typy motocyklů. Oficiální distributor více než 40 světových značek pro Českou republiku a Slovensko. Velkoobchodní distribuce v dealerské síti prodejen a servisů, sít vlastních maloobchodních prodejen, profesionální e-shop se ...




TOPlist