globalmoto_duben_nolan




Soutěž o brašny Street Racer

Nemusíte být velcí cestovatelé, kteří si z motorky vytvářejí stěhovák se spoustou skříní, nicméně čas od času se nějaký ten úložný prostor hodí každému motorkáři. Malé skladné textilní brašny jsou ideálním řešením a vy jedny takové můžete právě teď vyhrát.

Brašny, o které dnes soutěžíme, jsou od české značky Street Racer, která spadá pod řetězec motoshopů MotoZem, a na zákazníky cílí především kombinací dobré kvality a velice zajímavé ceny svých produktů. A že jich je! O věci s logem Street Racer jste na našem webu soutěžili už mnohokrát, tak sami víte, že záběr je obrovský. Naopak brašny Street Racer Travel vůbec obrovské nejsou, mají tak akorát velikost, aby šly připevnit prakticky na každý motocykl (i skútr, jak vidíte na fotce). Jejich rozměry jsou 45 x 28 x 18 cm, ale jdou rozšířit na 23 cm, objem každé brašny je 25 litrů. Co určitě potěší, je fakt, že díky vyztužení drží brašny tvar, není to zplihlý batoh. Vyrobené jsou z kombinace materiálu EVA a polyesteru 600D, mají rukojeti i popruhy pro snadné přenášení, reflexní prvky a dokonce i pláštěnky, takže se nemusíte bát ani nějakého toho deštíku. Připevnění na stroj se řeší klasicky pomocí dvojice pásků na suchý zip pod sedlem. Další z předností těchto brašen je příznivá cena, v krámě nebo na e-shopech (to množné číslo je důležité) za ně dáte 2799 Kč, ovšem u nás je můžete jednoduše vyhrát. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik jazykových mutací má eshop MotoZem?
    • 4
    • 8
    • 12

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist