husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o brašnu na sedlo RSA

V době, kdy většina motocyklů nemá pod sedlem místo málem ani na lékárničku, vyvstává potřeba menších zavazadel – na nepromok, svačinu, foťák. Pokud nechcete vozit batoh na zádech, nebo se přetlačovat s tankvakem na nádrži, sáhněte po brašně na sedlo. U nás teď můžete jednu vyhrát!

Brašna na sedlo, o kterou tentokráte soutěžíme, pochází od mladé české značky RSA, jež je přímo spjata s velkým online motoshopem MotoZem.cz, který má i své kamenné prodejny. To množné číslo je tady správně, neboť MotoZem od srpna najdete už na čtyřech adresách v České republice: centrála v Dobré u Frýdku-Místku, Říčany u Prahy, Modřice u Brna a v Plzni u obchodní zóny na výpadovce na Domažlice. Pobočku najdete ovšem i na Slovensku, a to v Senci severovýchodně od Bratislavy. Samotná značka RSA potom kombinuje slušnou kvalitu s nízkými cenami a její portfolio je opravdu hodně široké, od ponožek přes chrániče, nepromoky, boty, bundy až po hemy a zavazadla. Prostě na co si vzpomenete a potřebujete to na motorku, to RSA nabízí.

To je případ i brašny na sedlo, o kterou tentokráte soutěžíme. Pro toho, kdo jezdí většinou sólo, je to fajn řešení, neboť batoh na zádech i tankvak před vámi vás při jízdě prostě vždycky více či méně omezují, zatímco o brašně na sedle nemáte ani tušení. A je to lepší řešení, než na sedlo složitě montovat batoh nebo tankvak popruhy či síťkou, potom se dovnitř nemůžete dostat a cokoli potřebujete, musíte zase zavazadlo celé sundat. To v případě brašny na sedlo je to jednoduché, tu si přicvaknete dvojicí popruhů pod sedlem, stáhnete je, aby se brašna nemohla ani pohnout (podlážka je protiskluzová), a máte vystaráno. A nemusí se montovat jenom na sedlo, můžete si ji dát třeba i na nosič místo kufru. Nahoře najdete malou kapsu na drobnosti, hlavní je ale velká vnitřní kapsa s voděodolnou úpravou – a pokud by hodně lilo, máte k brašně navíc samostatnou pláštěnku. Objem brašny je zhruba 8 litrů, základna má rozměry 25 x 29 cm a na výšku se dá rozšířit ze 13 na 17 cm. Sem už leccos nacpete. Příjemná je také cenovka, za brašnu zaplatíte 1199 Kč, ovšem můžete ji mít i zadarmo, pokud správně odpovíte na soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kde byla otevřena zatím poslední prodejna MotoZem?
    • Plzeň
    • Hradec Králové
    • Olomouc

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist