husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o 3 knihy Rychlost osudu

Děj novely Rychlost osudu - prvotiny mladého motoristického nadšence- se odehrává ve fiktivním prostředí Mistrovství světa silničních motocyklů v závodech na přírodních okruzích, a při jeho čtení nepotřebujete moc fantazie, abyste se po pár stránkách přenesli na slavnou Tourist Trophy Isle of Man. Tři výtisky s věnováním od autora teď můžete vyhrát v naší soutěži.

Ukázka z knihy

Tým McGreen Motorsport, nejúspěšnější motocyklová stáj v Mistrovství světa v závodech na
přírodních okruzích, se právě připravuje na start nové sezony. Nad legendární sestavou ale tentokrát visí několik otazníků. Její první jezdec Jim Bold, pětinásobný světový šampion, v loňském roce utrpěl zlomeninu nohy, když jej v souboji o mistrovský titul během jednoho ze závodů úmyslně poslal k zemi jeho krajan a úhlavní rival, všehoschopný Chuck Hunter. Druhým reprezentantem týmu McGreen Motorsport se navíc stává mladý a nezkušený Peter Force.

Dokáže slavná stáj i letos navázat na předchozí úspěchy? Odhodlání Jima Bolda je větší než kdy dřív… Nepokusí se proradný Chuck Hunter opět vyřadit svého největšího soka? Nebo snad někdo jiný? A jak se bude vyvíjet Jimův vztah s přítelkyní, půvabnou divadelní herečkou Alicí?
Novela Rychlost osudu je mojí prvotinou v oblasti literární tvorby. Děj příběhu je zasazen do fiktivního prostředí Mistrovství světa silničních motocyklů v závodech na přírodních okruzích. Oblast motoristického sportu je mi velmi blízká, neboť se sám aktivně účastním závodů historických motocyklů. Pokud Vám ale zrovna nevoní odér spáleného vysokooktanového benzinu a při poslechu zvuku vytočeného závodního motoru se Vám divoce nerozbuší srdce, nevěště hlavu – nejen závoděním živ je člověk, což platí i pro hrdiny Rychlosti osudu. :-)

Knihu vydalo nakladatelství Alfa-Omega, je možné ji objednat zde nebo správně odpovědět na jednu otázku a vyhrát jeden ze tří výtisků.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Z jaké země pochází tým McGreen Motorsport, jehož barvy reprezentuje hlavní hrdina Rychlosti osudu Jim Bold?
    • z Austrálie
    • z Irska
    • z Itálie

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist