yamaha_demo_tour




Sezóna 2023 s Okruháři.cz

Možná se to tak při pohledu ven z okna nezdá, ale právě teď je nejlepší čas na plánování motorkářské sezóny 2023!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Tradice, zkušenosti, kvalita. Zní to trochu jako reklama na nejmenovaného výrobce pražené kávy, ale když něco děláte už deset let a děláte to dobře, vaši zákazníci to ocení. Proto bývají Okruhové dny na SPZkách pravidelně vyprodány několik týdnů před samotným termínem konání. Mnohokrát děkujeme! Pokud si chceš vyzkoušet jeden z nejintenzivnějších zážitků na motorce v podobě jízdy na závodním okruhu, dát si třeba své první kolínko a vůbec zlepšit své jezdecké dovednosti, je pro tebe Okruhový den na SPZkách to pravé.

Termínů je k dispozici šest. Jedeme vždy o víkendu a vždy na Masarykově okruhu v Brně. Krom závodní dráhy MotoGP formátu máme k dispozici polygon, který maximálně využijeme k procvičení jízdních dovedností, jako je pozice na motorce, vysedávání, brzdění, přidávání plynu a volba správné stopy pro průjezd zatáčkou. Na velkou dráhu tak jdete připraveni. Celkem na ní strávíte hodinu, prvních dvacet minut pojedeme ve vláčku, abyste si osahali trať a zapamatovali ideální stopu. Chceš vědět víc? Mrkni na náš web. Možná se ti zalíbí i něco z našeho merche. Kromě výborné kávy si můžeš vybrat třeba i zimní čepici.

Okruhovým dnem na SPZkách můžete obdarovat svého blízkého motorkáře. Stačí si k objednanému termínu stáhnout dárkový poukaz, vytisknout a dát pod stromeček. Nám pak jen stačí poslat iniciály obdarovaného.

Takže šťastné a veselé a furt plnej!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik účastníků prošlo Okruhovým dnem na SPZkách za 10 let jeho fungování?
    • přes 500
    • přes 1500
    • přes 3500

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist