yamaha_demo_tour




Připravte se na léto a vyhrajte chráničovou mikinu Street Racer

Tento týden se sice o slovo hlásí Ledoví muži, ale ti zase odejdou a co nevidět už bude zase teplo, možná i přímo vedro. V bundě se na motorce budete pařit, jen v tričku zase dost riskujete zdraví. Řešením jsou chráničové mikiny a jednu takovou můžete právě teď vyhrát.

Tyhle speciální motorkářské mikiny jsou fajn, protože řeší to obrovské dilema, jestli obětovat komfort a být zpocený jak pověstné dveře od chlíva (když třeba trávíte na motorce půlku dne popojížděním po úřadech, není to nic moc), anebo to risknout a doufat, že se zrovna vám a zrovna teď nic nestane. Což je samozřejmě obrovský risk, který, když nevyjde, přináší naprosto zbytečné problémy. Chráničové mikiny nabízejí vzdušnost i rozumnou míru bezpečnosti naráz.
Česká značka Street Racer, patřící do portfolia společnosti MotoZem.cz, která se za více než 10 let své existence rozrostla i do okolních zemí a aktuálně má v Česku tři své prodejny (Ostrava, Brno, Říčany u Prahy) a spoustu smluvních prodejců, nabízí tyhle chráničové mikiny hned dvě. Jde o pánské provedení Ryan a dámské Emily, které se liší jak barvami, tak střihem. A samozřejmě velikostmi, Emily se nabízí od XS po XL, Ryan dokonce od S po 4XL! Jinak jsou obě mikiny konstrukčně shodné, počítat můžete s příjemnou síťovanou podšívkou pod bavlněným vrškem, odnímatelnou kapucí, trojicí kapes (dvě vnější, jedna vnitřní), kvalitními zipy YKK a samozřejmě slušnou ochranou - ramena, lokty a záda jsou podšity kevlarem, na ramenech a loktech najdete vyjímatelné CE chrániče, na zádech je kapsa na páteřák. Shodná je i cena, nyní akčních 2499 Kč. Vy si je teď nemusíte kupovat, stačí správně odpovědět (pokud nevíte, koukněte se na web MotoZemě) a mít štěstí a mikina je vaše - pro pána pánská, pro dámu dámská.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jaké zvíře je maskotem obchodu MotoZem?
    • králík
    • gepard
    • šnek

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist