globalmoto_duben_nolan




Nemáte, do čeho sbalit drobnosti na motorku? Vyhrajte to v soutěži!

Sváča, pití, mobil, klíče, peněženka, akční kamera, šroubovák a plochá třináctka – člověk toho s sebou při jízdě na motorce tahá docela dost, ale u spousty dnešních motorek pod sedlo dáte sotva malý techničák a do kapes u bundy taky dáte jen omezené množství věcí. Nemáte, kam to dát? Soutěžte s námi hned o tři produkty od MotoZemě.

Severomoravská společnost MotoZem s trojicí prodejen v Dobré, Říčanech u Prahy a Modřicích u Brna pro motorkáře nabízí snad úplně všechno, a tak není divu, že i v oblasti externích úložných prostorů má výběr hodně bohatý. Ty produkty, na které se trojice úspěšných v téhle soutěži může těšit, tvoří jen zlomek nabídky. Tím nejmenším je 1,5litrová taška na řídítka za 299 Kč, která bude nejlépe pasovat na stroje s trubkovými řídítky, k nimž se kapsa uchytí pomocí tří pásků se suchým zipem. Vypadá maličká, ale vzhledem k rozměrům 30 x 10 x 6 cm není problém dovnitř dát mobil a další drobnosti, na klíče je připravena karabina. K tašce máte i bederní popruh, takže si ji bez problémů po zaparkování motorky odnesete s sebou. Úplně stejných 299 Kč stojí i druhý produkt, kterým je kapsička na stehno o rozměru 20 x 14 cm, vyrobená též z polyesteru 600D. Tu si na nohu připnete pomocí regulovatelného popruhu s přezkou, uvnitř máte jednu hlavní a dvě menší kapsy, zvenčí potom o vaši bezpečnost dbají reflexní proužky. Tím největším a nejdražším (i když s cenou 999 Kč pořád hodně cenově příznivým) úložným prostorem, o který tentokrát soutěžíme, je 10litrový tankvak Street Racer Carry, vyrobený opět z polyesteru a určený pro plechové nádrže, na nichž drží díky protiskluzové úpravě a především magnetům. I tady máte jednu hlavní kapsu a dvě menší, přičemž do té horní se slídou můžete dát navigaci nebo mobil. Samozřejmě i tenhle tankvak si můžete z motorky snadno odnést, má jak rukojeť na přenášení, tak ramenní popruh a vzhledem k rozměrům 35 x 23 cm o něm skoro nevíte. Proti dešti je tu navíc pláštěnka.

Jak jste již zvyklí, abyste některý z výše uvedených produktů vyhráli, stačí správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Ovšem ta dnešní soutěžní otázka bude poměrně netradiční a rozhodně doporučujeme důkladné prozkoumání správné odpovědi, kterou najdete na sociální síti MotoZemě.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Jakou částkou pravidelně přispívá obchod MotoZem na charitativní účely?
    • 1000 Kč
    • 10 000 Kč
    • 100 000 Kč

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist